Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399393
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Tego się obawiałem jednak nie w tak dużym stopniu.Piraci 3 to kino zmarnowane. Na ekranie wieje nudą. Film przygodowy powinien mieć szybką, wartką akcję,ciekawych bohaterów i oczywiście nie powinien nudzić. Nowa odsłona Piratów nie ma nic z tych rzeczy. Ma natomiast zbyt przydługawą fabułę, która wogóle nie trzyma się kupy. Widać,że plotki jakoby kręcili film bez ostatecznego scenariusza były prawdziwe. Film za 300 mln $, kręcony bez scenariusza??! No to musiało się tak skończyć. Jack Sparrow to nie ten sam Jack Sparrow co w popszednich częściach. Błąka się po tym ekranie i robi tylko dziwne miny. Sceny w których Jacków jest kilkunastu na statku, czy też Jacków w stylu diabeł i anioł, poprostu śmieszą. NIe pasują do tego filmu,i co gorsza obniżają jego reputację. Kolejnym minusem jest reżyseria. Oglądałem poprzedni film Gore'a Verbinskiego "Mexican" i powiem że widzę sporo podobieństw. NIestety złych. Oba filmy nudzą. Reżyser nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Gubi się.
Myślę że Gore ma już dość piratów. I ta jego niechęć aż krzyczy z ekranu.
Miało być lekko, przyjemnie. Depp miał pokazać klasę aktorską. Miała być wielka superprzygoda aż na kraniec świata. Starczyło przygody na ziewanie.

ocenił(a) film na 3
Bialy_Pielgrzym

Kazdy ma swoje zdanie,ale poczekaj na komentarze FANOW :)

ocenił(a) film na 3
Maximus_D_M_

Moim zdaniem film NIE JEST,az tak slaby

ocenił(a) film na 7
Bialy_Pielgrzym

W 100 % zgadzam się z Tobą . Totalna nuda i chłam . Nie tego się spodziewałem. Za dużo efektów a za mało rozrywki. Myślałem że będzie się oglądało z przyjemnością a tylko czekałem na koniec filmu. Poprzednie części były dla mnie na 10 tej daje tylko 7 za małe rozczarowanie.

ocenił(a) film na 10
Gregory_7

a ja powtarzam po raz koejny... nie ma co porównywać z innymi częściami bokażda z nich byla inna śmieszna mroczna i zawiła :P