Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399369
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Który to jego ojciec? Bo moze ja slepa lub niekumata ze go nie widze/ałam O.o

anes

Jego ojcem był jeden z krabów.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

użytkownik usunięty
anes

to ten co pojawił się znikąd, przyniósł kodeks piratów a potem zaczął brzdąkać na gitarze

ocenił(a) film na 10
anes

Jejku...Kocham takie tematy szczegulnie jak w role wchodzą fajne postaci.Ojciec Jack'a to Teague-strażnik kodeksu.Pojawia się podczas rady piratów w Shipwreck.Jest co prawda dosć krótko ale i tak nie da się go nie zauważyć gdyż to chyba jedyny osobnik przy którego wejściu wszystkie głosy nagle milkną.Pozdrawiam

Arli_Dreamcatcher

Swoją drogą - skoro Jack się go pyta jak tam mamusia, to tak trudno się zorientować?

sperma

A ja uznalem, ze jest jego bratem, po tym jak sie spytal o mamusie ;).

ocenił(a) film na 7
anes

Musisz być trochę niekumata (bez urazy), skoro go nie widziałaś ani nie słyszałaś pytania "Co u mamusi?". Domniemanym ojcem Jacka jest strażnik pirackiego kodeksu, pojawiał się w dwóch scenach- w Zatoce Wraków (podczas wybierania króla piratów) i po wygranej bitwie (tuż przed tym, jak Jack pozwolił Gibbsowi rzucić swój kapelusz).

karaiby

Myślę, że teraz już wiesz :>
''''''''''''''''''''''''''''''''

karaiby

;) Słyszałam, a pięć minut później nam prad wyłączyli w kinie :P Muah, myslałam wraz ze znajomymi ze chodzi o matkę strażnika ^^ Tak, jestem niekumata przyznaje się xD Dzięki za wyjaśnienie, bedę bardziej zwracać uwagę na "szczegóły" :D

użytkownik usunięty
anes

Jest już kilka takich tematów... Bez urazy, ale najpiew rozejrzyj się.

Pozdrawiam Cię, OWCIA ;)