Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399413
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Fani "Piratów z Karaibów"! Jeśli wam również podobała się trzecia część podpisujcie się, bo komentarze tu zamieszczone zupełnie nie odpowiadają ocenie filmu ( 8,42 ). Nie wierzę że nic wam się w tym filmie nie podobało. Dla mnie był super i chyba nie jestem jedyna.

Jeśli myślicie tak samo, piszcie co podoba wam się w tym filmie najbardziej.

ocenił(a) film na 9
wiola99

Jak dla mnie to nie udźwignął ciężaru poprzednich części, ale ale muzyka jest fenomenalna!!! 10/10

ocenił(a) film na 1
dezertx

Jak dla mnie to nie udźwignął ciężaru poprzednich części, ale kolor kabestanu był odpowiedni !!10/10

Ironia zamierzona.

Nie wiem czy opłaca wam sie bronic, coś co nie potrafi się samo obronic. Jesli film byłby dobry nie musiałby powstawać ten temat. Co jest samo w sobie śmieszne, bo dobry film nie potrzebuje tematów obrony.

A film lichy, zrobiony tylko i wyłącznie dla zysku, nie mający nic wspólnego z wizją dzieła, czy przyłożenia się do fabuły. Właściwie to poległ tak samo jak Matrix, kupa postaci, przekombinowane sceny, niepotrzebne wątki.

ocenił(a) film na 8
wiola99

film był taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki wypasiony po prostu świetny:)

Witcherr

Może nie tyle że obrona, ale po prostu temu, komu się podobal niech napisze co i dlaczego :). Powstawaly juz tematy, gdzie podpisywali się ci, ktorym w filmie coś się nie podobalo, więc czemu taki ' pozytywny ' mialby nie powstać?

Progresywna

Przepraszam że się piszę post pod postem, ale niech w tym temacie piszą tylko Ci, którym się coś podobalo, bo miejsce na opinie negatywne bylo w nnych tematach ;) Z góry dziękuję.

wiola99

Zgadzam się z REDGAREM. Po co bronić coś co się samo nie obroni. Film jest najgorszy z trzech, i pozostawia po sobie niedosyt. Fakt jest kilka plusów, które mogą się podobać, ale minusy i tak przeważają. Tak poza tym to zacznijcie ratować Piratów jak bedą mieć ocenę ponżej 7. Teraz nie ma co ratować, bo ta ocena i tak jest żenująca do poziomu filmu. Ratujmy raczej obiektywizm.

ocenił(a) film na 10
wiola99

Dla mnie rowniez film byl super :) Superowa muzyka,efekty specjalne i niektore watki... Pirates forever!! :P

ocenił(a) film na 10
anusia_12

dlamnie film byl extra wszystko w nim bylo superrr :D:D:D

wiola99

Film bardzo fajny i dalam 10/10 ale te 3 godziny w kinie... ledwo wysiedzialam!:) Muzyka, humor, akcje, ciagle cos sie dzialo! Pierwsza cześc była najsmieszniejsza!;)

ocenił(a) film na 10
wiola99

film był super ;) muzyka też. KOCHAM TEN FILM I PIRATÓW (szczególnie tych z Karaibów) :-D

ocenił(a) film na 10
wiola99

film był super .... !!! naljepszy !!!! mnie sie wszystko podobało !!

wiola99

Ten film był super! Kocham Piratów z Karaibów! Mam nadzieję, że niedługo będziemy mogli widzieć 4 część.

ocenił(a) film na 10
ania_29

Mi się podobał. Właśnie przez to, że miał inny klimat od wczesniejszych części. Myślałem, że skoro II i III były kręcone razem, będą podobne, a wyszly calkiem odmienne filmy. Widziałem go już 3 razy i za każdym razem podoba mi się jeszcze bardziej. Już nie mogę się doczekać DVD :]

ocenił(a) film na 10
Kristofer

Mi się też film bardzo podobał, tak samo jak poprzednie części. I nie mam nic przeciwko kolejnej!!!

ocenił(a) film na 10
Kristofer

ja widziałam 4 razy i za każdym razem płacze w kinie :P:P muzka jest świetne 10/10

ocenił(a) film na 9
wiola99

Uważam że trzecia część piratów była godna swoich poprzedniczek.
Początek trochę za wolno się rozwijał ale dla ostatnich scen filmu wszystko można wybaczyć. Dla mnie film w skali 1 do 10 zasługuje na 8+

ocenił(a) film na 10
marek15snk

Dla mnie 3 część jest rewelacyjna :) Tzn chyba jednak 1 to jest jednak 1, ale 3 jej dorównuje :) W 3 części jedyne co mi się nie podobało to Calypso gigant:P Reszta była świetna :) 10/10 !!!

ocenił(a) film na 7
wiola99

Uwielbiam Piratów! Ta część była niesamowita. Fakt faktem nie było tam tyle humoru co w pozostałych częściach ale nie dziwie sie bo ta część miała wyjaśnić zaisniałą sytuację czyli: uratowanie Jacka, zabicie Jonesa, Will ratuje ojca, Will i Lizzie biorą ślub itd. itp. Jak widać jest tam duzo akcji. Ciągle coś się tam dzieje...No a mi się najbardziej podobały sceny walki (m.in. w wirze) oraz sceny miłosne kiedy to Will został zabity...aż się popłakałam...ale powiem, że nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy. 3 część mnie zaskoczyła. Pozytywnie! Nieźle to wykombinowali :D Naprawde sądziłam, że będzie inaczej tej film wyglądał :) Ja tego filmu nie bronie bo nie trzeba ale wygłaszam swoją opinię...dla mnie ten film zasługuje nie na 10 pkt. ale na 1000 pkt a nawet i na milion :) to będzie chyba moja ulubiona część...ale słyszałam, że za pare lat ma powstać 4...nic nie wiadomo :D

ocenił(a) film na 7
picia909

Mnie też bardzo się podobał ten film i daje ocenę 9/10 bo 10/10 to jednak za dużo.Poprzednie części były tak samo dobre i cieszę się że istnieje taka seria filmów której wszystkie trzy części są prawie na takim samym poziomie.Wiadome każdy ma swój gust i rozumiem jak komuś nie spodobał się ten film ale mnie bardzo się podobał i chciałbym zobaczyć kolejna część.

ocenił(a) film na 10
wiola99

RATUJE PIRATOW Z KARAIBOW :D no ba ten film jest 'wyczes i wypas' :] jeden z moich ulubionych! ale Jack taki zaje**** jest ze az po prostu aaa! jego postac ma w sobie magie wrecz Jesli chodzi o kreacje aktorskie to Jahnny Deep wygrywa i nie ma ' toTAMto' ;p KOCHAM PIRATOW I ONI MNIE ;D <szczegolnie Johnny>

ocenił(a) film na 10
wiola99

no a teraz chemia...ech co za zycie...biednemu zawsze wiatr w oczy :]

ocenił(a) film na 10
wiola99

Film jest po prostu super :) Podejrzewam, że części osób, którym się nie podoba, nie chciało się wysilic i po prostu nie połapali się do końca o co chodziło :P

ocenił(a) film na 10
wiola99

Każda część jest inna. Pierwsza, jak to mówią niektórzy, najfajniejsza(?) i najciekawsza. 2-śmieszna i wciągająca (chociaż jak pierwszy raz ją widziałam nie bardzo mi się podobała, dopiero potem odkryłam jak jest fajna. 3- dużo złych ocen, pare dobrych. Nie będę pisać tu recenzji bo po co, ale w jednej gazecie natknęłam się na artykuł w którym piszą, że piraci 3 są świetni. Czyżby napisał go prawdziwy profesjonalista?? Oh ja też tak uważam, a nawet myślę, że niektóre sceny zwalały z nóg. Ja byłam na nim 2 razy (za pierwszym nie wszystko zrozumiałam) i oglądałam uważnie. Muzyka świetna, gra aktorów-jak zwykle super (nie wiem czy tylko mi sie tak wydaje ale za mało Johnnego??) akcja- początek nudny, potem ciekawie. Mało efektów specjalnych to duuuży +! I podobał się mi i dlatego moja ocena to : 10/10