Fani "Piratów z Karaibów"! Jeśli wam również podobała się trzecia część podpisujcie się, bo komentarze tu zamieszczone zupełnie nie odpowiadają ocenie filmu ( 8,42 ). Nie wierzę że nic wam się w tym filmie nie podobało. Dla mnie był super i chyba nie jestem jedyna.
Jeśli myślicie tak samo, piszcie co podoba wam się w tym filmie najbardziej.
Jak dla mnie to nie udźwignął ciężaru poprzednich części, ale ale muzyka jest fenomenalna!!! 10/10
Jak dla mnie to nie udźwignął ciężaru poprzednich części, ale kolor kabestanu był odpowiedni !!10/10
Ironia zamierzona.
Nie wiem czy opłaca wam sie bronic, coś co nie potrafi się samo obronic. Jesli film byłby dobry nie musiałby powstawać ten temat. Co jest samo w sobie śmieszne, bo dobry film nie potrzebuje tematów obrony.
A film lichy, zrobiony tylko i wyłącznie dla zysku, nie mający nic wspólnego z wizją dzieła, czy przyłożenia się do fabuły. Właściwie to poległ tak samo jak Matrix, kupa postaci, przekombinowane sceny, niepotrzebne wątki.
Może nie tyle że obrona, ale po prostu temu, komu się podobal niech napisze co i dlaczego :). Powstawaly juz tematy, gdzie podpisywali się ci, ktorym w filmie coś się nie podobalo, więc czemu taki ' pozytywny ' mialby nie powstać?
Przepraszam że się piszę post pod postem, ale niech w tym temacie piszą tylko Ci, którym się coś podobalo, bo miejsce na opinie negatywne bylo w nnych tematach ;) Z góry dziękuję.
Zgadzam się z REDGAREM. Po co bronić coś co się samo nie obroni. Film jest najgorszy z trzech, i pozostawia po sobie niedosyt. Fakt jest kilka plusów, które mogą się podobać, ale minusy i tak przeważają. Tak poza tym to zacznijcie ratować Piratów jak bedą mieć ocenę ponżej 7. Teraz nie ma co ratować, bo ta ocena i tak jest żenująca do poziomu filmu. Ratujmy raczej obiektywizm.
Dla mnie rowniez film byl super :) Superowa muzyka,efekty specjalne i niektore watki... Pirates forever!! :P
Film bardzo fajny i dalam 10/10 ale te 3 godziny w kinie... ledwo wysiedzialam!:) Muzyka, humor, akcje, ciagle cos sie dzialo! Pierwsza cześc była najsmieszniejsza!;)
film był super ;) muzyka też. KOCHAM TEN FILM I PIRATÓW (szczególnie tych z Karaibów) :-D
Ten film był super! Kocham Piratów z Karaibów! Mam nadzieję, że niedługo będziemy mogli widzieć 4 część.
Mi się podobał. Właśnie przez to, że miał inny klimat od wczesniejszych części. Myślałem, że skoro II i III były kręcone razem, będą podobne, a wyszly calkiem odmienne filmy. Widziałem go już 3 razy i za każdym razem podoba mi się jeszcze bardziej. Już nie mogę się doczekać DVD :]
Mi się też film bardzo podobał, tak samo jak poprzednie części. I nie mam nic przeciwko kolejnej!!!
ja widziałam 4 razy i za każdym razem płacze w kinie :P:P muzka jest świetne 10/10
Uważam że trzecia część piratów była godna swoich poprzedniczek.
Początek trochę za wolno się rozwijał ale dla ostatnich scen filmu wszystko można wybaczyć. Dla mnie film w skali 1 do 10 zasługuje na 8+
Dla mnie 3 część jest rewelacyjna :) Tzn chyba jednak 1 to jest jednak 1, ale 3 jej dorównuje :) W 3 części jedyne co mi się nie podobało to Calypso gigant:P Reszta była świetna :) 10/10 !!!
Uwielbiam Piratów! Ta część była niesamowita. Fakt faktem nie było tam tyle humoru co w pozostałych częściach ale nie dziwie sie bo ta część miała wyjaśnić zaisniałą sytuację czyli: uratowanie Jacka, zabicie Jonesa, Will ratuje ojca, Will i Lizzie biorą ślub itd. itp. Jak widać jest tam duzo akcji. Ciągle coś się tam dzieje...No a mi się najbardziej podobały sceny walki (m.in. w wirze) oraz sceny miłosne kiedy to Will został zabity...aż się popłakałam...ale powiem, że nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy. 3 część mnie zaskoczyła. Pozytywnie! Nieźle to wykombinowali :D Naprawde sądziłam, że będzie inaczej tej film wyglądał :) Ja tego filmu nie bronie bo nie trzeba ale wygłaszam swoją opinię...dla mnie ten film zasługuje nie na 10 pkt. ale na 1000 pkt a nawet i na milion :) to będzie chyba moja ulubiona część...ale słyszałam, że za pare lat ma powstać 4...nic nie wiadomo :D
Mnie też bardzo się podobał ten film i daje ocenę 9/10 bo 10/10 to jednak za dużo.Poprzednie części były tak samo dobre i cieszę się że istnieje taka seria filmów której wszystkie trzy części są prawie na takim samym poziomie.Wiadome każdy ma swój gust i rozumiem jak komuś nie spodobał się ten film ale mnie bardzo się podobał i chciałbym zobaczyć kolejna część.
RATUJE PIRATOW Z KARAIBOW :D no ba ten film jest 'wyczes i wypas' :] jeden z moich ulubionych! ale Jack taki zaje**** jest ze az po prostu aaa! jego postac ma w sobie magie wrecz Jesli chodzi o kreacje aktorskie to Jahnny Deep wygrywa i nie ma ' toTAMto' ;p KOCHAM PIRATOW I ONI MNIE ;D <szczegolnie Johnny>
Film jest po prostu super :) Podejrzewam, że części osób, którym się nie podoba, nie chciało się wysilic i po prostu nie połapali się do końca o co chodziło :P
Każda część jest inna. Pierwsza, jak to mówią niektórzy, najfajniejsza(?) i najciekawsza. 2-śmieszna i wciągająca (chociaż jak pierwszy raz ją widziałam nie bardzo mi się podobała, dopiero potem odkryłam jak jest fajna. 3- dużo złych ocen, pare dobrych. Nie będę pisać tu recenzji bo po co, ale w jednej gazecie natknęłam się na artykuł w którym piszą, że piraci 3 są świetni. Czyżby napisał go prawdziwy profesjonalista?? Oh ja też tak uważam, a nawet myślę, że niektóre sceny zwalały z nóg. Ja byłam na nim 2 razy (za pierwszym nie wszystko zrozumiałam) i oglądałam uważnie. Muzyka świetna, gra aktorów-jak zwykle super (nie wiem czy tylko mi sie tak wydaje ale za mało Johnnego??) akcja- początek nudny, potem ciekawie. Mało efektów specjalnych to duuuży +! I podobał się mi i dlatego moja ocena to : 10/10