Jest to jeden z tych filmów co do którego zrobiono lepszy TRAILER niż sam film.Po zwiastunie byłem zajeb...e zajawiony a tu taka lipa.Szkoda czasu i kasy.Boże chroń nas przed 4 częścią.
zgadzam sie z wami film jest zarabisty ocena 10/10 chyba masz nierowno pod sufitem ze uwazasz ze ten film to scierow skonczylam
pozdro... dla fanow P.O.T.C. :)):)):))
ścierwo?P.O.T.C są super!Wszystkie części rządzą a trójka jest najlepsza.To moja opinia i mimo że szanuję opinię innych osób to Twojej nie bo nazywanie tego filmu ścierwem to gruba przesada.
Słuchajcie, proponuję ukamienować osoby myślące inaczej. Niech wam tu nikt nie bruździ i nie przeszkadza w dobrej zabawie - będziecie mogli w spokoju skupić się na zakładaniu kolejnych tysięcy wątków w stylu "Jack jest boski!!!", "Piraci są suuuuuper!!!", "Elizabeth z Jackiem czy z Willem?", albo "Zagrajmy w durną grę" :/
"Ścierwo" to może przesada, być może lekka prowokacja ze strony autora tematu, ale rozumiem jego rozczarowanie.
Zgadzam się z Tomciem. Ogólnie film mi się podobał (całe 3 części), tylko zakończenie dwójki nieco "zbyt sztuczne", po prostu przesadzony efekt krakena (a może raczej jego mordy i zębisk). Jak dla mnie wszystkie części były bardzo dobre, a PotC3 to jakieś 10/10. A dziś znowu idę do kina. ;)
Pozdro dla fanów! +)
Jak dla mnie... najlepsza byla jedynka, a te kontynuacje, są jakby na siłę zrobione, to zupełnie inne filmy... Trójka lepsza od dwójki, i muzyka mi się bardzo podobała.
Może nie ścierwo, ale na pewno nie "zarąbisty". Jak dla mnie 3 cześć to porażka. Film długi bez większego sensu z mnogością bezsensownych akcji, dialogów, których większość miała być żartami, a wyszło wręcz przeciwnie (na filmie lekko zaśmiałem się może 3 razy?...). Co prawda zakończenie niektórym może się podobać bo zawiera scenę([y] jeżeli ktoś widział tą po napisach), które mogą wywrzeć na kimś jakieś emocje-według mnie są wplątane tak jak ma to miejsce w klasycznych amerykańskich filmikach z hollywood tzw.wyciskaczy łez dla mało wymagających-po to aby nieco polepszyć ogólne wrażenie tytułu-a tak się nie stało. Co tu dużo mówić szkoda czasu na ten film jak i na wypisywanie jego wad i zalet (choć w tym przypadku poszłoby to błyskawicznie-jak dla mnie oprócz muzyki praktycznie ich nie posiada). Poprzednie części można powiedzieć, że były dobre, oglądało się je przyjemnie, dlatego też z chęcią wybrałem się na 3-niestety bardzo się zawiodłem i zarazem ogromnie wynudziłem (pomijając już wydane pieniądze).
Jak dla mnie 5/10.