Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

W odpowiedzi na post klocka

"No i co potem ? Skończy sie trylogia filmowa i co dalej ?
Pytanie na które chciałbym znac odpowiedz od oddanych fanów P.Z.K
Co potem ? Będziecie poraz 576 ogladac cała trylogię czy zapomnicie o tym całym ambarasie a moze będziecie amatorsko dorabiac czesci które pojawia sie jedynie na YouTube ? Ja jako poczęści FAN a zarazem przeciwnik zbytniego rozgłaszania i pisania durnych komentarzy al'a "Badamy Fabułe" lub "Czy ktoś widział ten genialny zwiastun". Prosze o odpowiedz "

Powiem tak! Wróciliśmy! Żyjemy od ponad roku i co? Zdziwieni? Myśleliście, że nie przetrwamy. Mija rok od naszej ostatniej bytności tutaj. Curiosity przetrwało wielką próbę czasu i jest teraz mocniejsze niż kiedykolwiek było!

Po milion razy oglądamy trylogię, i nie tylko tę trylogię :P Żyjemy własnym życiem i za nic mamy FW. Jesteście niczym! Piszecie te swoje bezpłciowe posty i nic o sobie nie wiecie. My stworzyliśmy rodzinę, której nic nie zniszczy. Przyjaźń to odpowiednie słowo, jedno wiem, mogę polegać na mojej załodze, a wy szczury lądowe? Dzieci Neostrady, zginiecie w swoich własnych wypowiedziach! Tu wystarczy napisać jedno głupie słowo i wszczynacie kłótnie o byle co!

Curiosity żyje a WY miernoty, żal mi was?

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

lolewina

Życzę kurde miało być :D :D

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

Ugi

lolewina

Dajesz!!!!!!! Dajesz!!!!!!!!!! (I tak do tysiąca!!!!!!)

Ugi

Ugi