W odpowiedzi na post klocka
"No i co potem ? Skończy sie trylogia filmowa i co dalej ?
Pytanie na które chciałbym znac odpowiedz od oddanych fanów P.Z.K
Co potem ? Będziecie poraz 576 ogladac cała trylogię czy zapomnicie o tym całym ambarasie a moze będziecie amatorsko dorabiac czesci które pojawia sie jedynie na YouTube ? Ja jako poczęści FAN a zarazem przeciwnik zbytniego rozgłaszania i pisania durnych komentarzy al'a "Badamy Fabułe" lub "Czy ktoś widział ten genialny zwiastun". Prosze o odpowiedz "
Powiem tak! Wróciliśmy! Żyjemy od ponad roku i co? Zdziwieni? Myśleliście, że nie przetrwamy. Mija rok od naszej ostatniej bytności tutaj. Curiosity przetrwało wielką próbę czasu i jest teraz mocniejsze niż kiedykolwiek było!
Po milion razy oglądamy trylogię, i nie tylko tę trylogię :P Żyjemy własnym życiem i za nic mamy FW. Jesteście niczym! Piszecie te swoje bezpłciowe posty i nic o sobie nie wiecie. My stworzyliśmy rodzinę, której nic nie zniszczy. Przyjaźń to odpowiednie słowo, jedno wiem, mogę polegać na mojej załodze, a wy szczury lądowe? Dzieci Neostrady, zginiecie w swoich własnych wypowiedziach! Tu wystarczy napisać jedno głupie słowo i wszczynacie kłótnie o byle co!
Curiosity żyje a WY miernoty, żal mi was?
Ja 0:13:47
a ja mam faze.
Łukasz 0:14:05
z czego? z dzieci piratów?
Ja 0:14:19
z tego, co robie w ich temacie.
Łukasz 0:15:40
na filmwebie?
Ja 0:15:45
ta jest.
Łukasz 0:16:39
za dobrze się bawisz. idę tam.