W odpowiedzi na post klocka
"No i co potem ? Skończy sie trylogia filmowa i co dalej ?
Pytanie na które chciałbym znac odpowiedz od oddanych fanów P.Z.K
Co potem ? Będziecie poraz 576 ogladac cała trylogię czy zapomnicie o tym całym ambarasie a moze będziecie amatorsko dorabiac czesci które pojawia sie jedynie na YouTube ? Ja jako poczęści FAN a zarazem przeciwnik zbytniego rozgłaszania i pisania durnych komentarzy al'a "Badamy Fabułe" lub "Czy ktoś widział ten genialny zwiastun". Prosze o odpowiedz "
Powiem tak! Wróciliśmy! Żyjemy od ponad roku i co? Zdziwieni? Myśleliście, że nie przetrwamy. Mija rok od naszej ostatniej bytności tutaj. Curiosity przetrwało wielką próbę czasu i jest teraz mocniejsze niż kiedykolwiek było!
Po milion razy oglądamy trylogię, i nie tylko tę trylogię :P Żyjemy własnym życiem i za nic mamy FW. Jesteście niczym! Piszecie te swoje bezpłciowe posty i nic o sobie nie wiecie. My stworzyliśmy rodzinę, której nic nie zniszczy. Przyjaźń to odpowiednie słowo, jedno wiem, mogę polegać na mojej załodze, a wy szczury lądowe? Dzieci Neostrady, zginiecie w swoich własnych wypowiedziach! Tu wystarczy napisać jedno głupie słowo i wszczynacie kłótnie o byle co!
Curiosity żyje a WY miernoty, żal mi was?
E tam....:P:P:P:P
NIe panikujcie;P:P:P
Ja zaraz spadam ide do sklepu!;P:P:P
buuuu
znowu!!:P:P ciągają mnie po tych sklepach!
to dalej sa medalik na FW aaaaaa..... hahah :PP hm... dla mnie medalik nie stop ja juz sie pogubilam :P:P
Ewel bierzemy dwa jeden dla ciebie drugi dla mnie :P:P co bedziemy sie rozdrabniac :D
Piosenka jest boska ,
bo Ann ja napisała
zreszta ta piosenka wygrała w tego co pamiętam nasza Krakenizję:P:P:P
Medalik dostaja i Eli i Ewel
i koniec zamieszania:P:P
Zanim pójdę trza zrobić porządek P:P:p
<papa> nie rozrabiajcie tu za bardzo :):) <papapap>
<mrugnięcie okiem> albo i rozrabiajcie:P:P pokażcie na co nas stać!!!
To już napisałaś wyniki Pchełcia? ;DD
Można by zrobić rozdawanie tytułów. ;DD
Np. OffTopowiec roku, poeta roku,
krejzol roku. ;PP I takie tam. ;PP
nom najbardziej w tym nei lubie tego ze jak kogos tu nie bedzie dzien to juz ma minimum 5 stron do nadrobienia :P:P
ja tez nie no na forum sie zaczytuje offtopow i tak wychodzi ze pisze nie do tematu :P:P
Heh. ;PP Jaszczur - artysta roku. ;DD
Rzeżucha - pogromca OffTopów roku ;DD
Ewel - uzdrowicielka roku. ;DD
karola na za krotkie posty jest jeden super sposob ktory wymyslil chyba Sean albo pchelka spacja do konca ekranu :P:P
kutwa mam problem z czatem ;| musze zainstalowac wtyczki, żeby się na niego dostac, na moim nowym laptopie, a to chwile potrwa
Jasna sprawa :D:D:D jako pokładowy strażnik rumu niniejszym otwieram ładownie :D:D:D:D
hm... jest taka sprawa ze rum sie chyba skonczyl haha ale jak nie to wznismy toast :P:P
za curiosity wieczna zaloge :P:P:P
pijmy do dna <gul gul>
Mam piosenkową manię:
Britney - Get Naked,
bo jest w niej słowo
'curiosity'. ;DD
Ugaczaka. ;PP
Ugaczaka!