W odpowiedzi na post klocka
"No i co potem ? Skończy sie trylogia filmowa i co dalej ?
Pytanie na które chciałbym znac odpowiedz od oddanych fanów P.Z.K
Co potem ? Będziecie poraz 576 ogladac cała trylogię czy zapomnicie o tym całym ambarasie a moze będziecie amatorsko dorabiac czesci które pojawia sie jedynie na YouTube ? Ja jako poczęści FAN a zarazem przeciwnik zbytniego rozgłaszania i pisania durnych komentarzy al'a "Badamy Fabułe" lub "Czy ktoś widział ten genialny zwiastun". Prosze o odpowiedz "
Powiem tak! Wróciliśmy! Żyjemy od ponad roku i co? Zdziwieni? Myśleliście, że nie przetrwamy. Mija rok od naszej ostatniej bytności tutaj. Curiosity przetrwało wielką próbę czasu i jest teraz mocniejsze niż kiedykolwiek było!
Po milion razy oglądamy trylogię, i nie tylko tę trylogię :P Żyjemy własnym życiem i za nic mamy FW. Jesteście niczym! Piszecie te swoje bezpłciowe posty i nic o sobie nie wiecie. My stworzyliśmy rodzinę, której nic nie zniszczy. Przyjaźń to odpowiednie słowo, jedno wiem, mogę polegać na mojej załodze, a wy szczury lądowe? Dzieci Neostrady, zginiecie w swoich własnych wypowiedziach! Tu wystarczy napisać jedno głupie słowo i wszczynacie kłótnie o byle co!
Curiosity żyje a WY miernoty, żal mi was?
Dla mnie i dla Nesy - medaliki :)
Kto ma orzeszki? Bo pora karmienia!!! Jackie już zaczął się dziwnie zachowywać :P:P
A macie TU ugaczakę:
http://s228.photobucket.com/albums/ee189/Nesy92/?action=view¤t=UGACHAKA.fl v
Miłego oglądania. <lol2> ;PP
Z dedykacją dla Was - krejzole. ;**
melduje sie na pokladzie :D z lekkim opoznieniem ale cozzz .) punktualnosc to nie ejst moja mocna cecha
haha dobre ugaczaka haha lol hahahahahahahahaha nie przejmuj sie w koncu jestes piratem :P:P
tak tak tak Pokój zwierzeń znowu rusza :SD masz jakis problem? drecza cie koszmary? napisz do Wielkiej Siostry(czyt. ja-Piratka2) :0 ktos chce4 cie wyrzucic z fw i ogranicza limit postow? jesli aktualnie bedzie na niedostepnym pomoze ci jej wspaniala astystentka - Nesy :0 wiec na co czekasz?? pisz o sowich problemach ;) niekonwencjonalne sposoby pomagania innym ;)
Eli - masz jakiś problem? ;DD
Ja i Wielka Siostra zaradzimy. ;**
Wielka Siostro - przydałoby się
na dobre wznowić RMW. <lol2> ;PP
very very good idea :) hahhaha to by byla jazda :) ktory to juz tam byl odcinek?/ 45679755574256147568978572546879857662534579825 ???
A... Straciłam rachubę. ;PP
Ale się nudno zrobiło. ;DD
Trzeba dać czadu! ;DD <lol2>
Różowy Czołg nadal się trzyma. ;PP
nieeeeeeeeeeeee my jestesmy krejzole :D a pozatym Pokój juz funkcjonuje dlugo ale ostatnio malo klientow..........
No, niestety. ;PP Gdzieś się zakopał na forum. ;PP
Kiedyś działał pełną parą. ;DD Ah, to były czasy. ;D
Miałyśmy posprzątać ten świat:
Śmieć, po śmieciu. <lol2> ;PP
To był nasz szczytny cel. ;PP
hahaha prawie nam sie udalo :) ale teraz wznawiamy dzialalnosc! posprzatamy ten swiat :) bedzie czysto schludnie i bedzie elno offtopu ;D
jestes pewna?/ kazdy ma jakis problemmmm ;) np. ktora pasta dozebow jest najlepsza dla moiuch zebow? na pewno masz rpoblem ale o tym nie wiesz :D
Ja mam ich pełnooo. ;PP <lol2>
Ale dobro innych stawiam nad swoje. ;PP
Kto chce jeszcze mózg? Bo wygrałam
w DUŻEGO 13 mln i stawiam. ;DD