a kogo to obchodzi?? Bo mnie nie. nawet gdyby Piraci zdobyli 100 miliardów dolarów zysku łącznie to nie byłby powód do dumy, z mojej strony.
jeśli Cię to nie interesuje to się nie wypowiadaj na moim poście, niech piszą Ci którzy lubią tak jak ja dowiedzieć się ile dany film zarobił, podglądać budżet filmów pooglądac statystyki itp.
Ja od dawna lubie śledzić zarobki poszczególnych superprodukcji
a jakie to ma znaczenie??
ale jeśli ci tak bardzo na tym zależy to cie zmartwie...to dopiero 2 dzień ;] wiec jeszcze sie moze zmienić ..
to taka wiadomośc dla tych którzy sie interesują zyskami bo mnie to tam malo obchodzi ;p
a czy ja mówie że mnie to cieszy?
Osobiście wole żeby Piraci zarobili więcej bo Spidermany nie podchodzą mi. Wole kino przygodowe
Było by więcej gdyby nie pokazay w czwartek, które nie będą wliczane w oficjalny rozrachunek. Inaczej by ludzie na to patrzyli i na pewno więcej by zarobili. A tak to z czwartkowymi pokazami ma więcej niż Piraci 2 :)
I tak wierzę, że pobiją Spidera. Weekend dopiero się rozpoczął.
p.s nie zapominajmy, że Piraci trwają dłużej, co daje mniej seansów w kinach...Jak wchodził SPider grali go 10 razy dziennie u mnie w kinie. Z Piratami wyrabiają się tylko na 8. 2 seanse dziennie mniej to mimo wszystko wielka różnica...
ale spidermani mieli pokazy przedpremierowe i dlatego wiecej zarobili. w komentarzach w tym newsie pisze :D
tak no właśnie, włąściwie Piraci też mieli pokaz przedpremierowy, ale nie wlicza im się to w statystyki zarobku a Pająkowi się wliczyły, co to za sprawiedliwość?
no nie ma zadnej na tym swiecie ale i tak wychodze z zalozenia ze piraci zarobia duzo wiecej niz spidey i bardzo bym tego chcail bo ta trojak jest lepsza duuuuuuuuuzo od trojki spidermana