Nie wiem, czy zauważyliście, ale w scenie wieszania piratów, ten chłopiec, który zaczął śpiewać, miał na aparat na zębach... Nie wiedziałam, że został on wynaleziony tak dawno :P
To chyba nie była aparat na zęby tylko brud. no, wiesz wtedy nie używano szczoteczki:)
Ja tez myślałam ze to brud.Wydaje mi sie ze takiego błędu by nie zrobili żeby wziąć chłopaka z aparatem...
To był na 100% aparat:) Może na pierwszy rzut oka wyglądał jak brud ale mimo wszystko na dużym ekranie kinowym wyraźnie było widać klamerki:D
haha tez na początku miałam takie wrażenie... aparta wtedy?! o matko... potem patrze a to takie zęby... ile on jusiał wpiep***ć cukierków:P:P aż wstyd. ALe ta scena jak zaczeli śpiewać... świetnas....jak sie nazywała ta pieśń?
To nie tylko wrazenie, jak sie przyjrzysz, to w scenie, kiedy kat stawia rozspiewanego chlopaka na beczke, widac nawet jak jedna z zapinek z aparatu mu wypada i laduje przy tej, na ktorej stoi;]
To była piosenka "Hoist The Colours". Bardzo im się udałą. NO i jeszcze kiedy gostek czytał zarzuty i za każdym razem kiedy padało słowo "SUSPENDED" otwierano klapy pod nogami skaanych... łaaa aż mnie ciary przeszły w tym momencie:)
tez to zauwazylem!:P i tez mi sie zdaje, ze probowali to brudem zamaskowac. btw, bedzie trzeba obejrzec jeszcze raz ten film, bo nie jestem pewien, czy przypadkiem ten dzieciak nie gral 2 rol w tym filmie...
ja tez zauwazylam w kinie ze chlopiec mial aparat na zeby zrobiony na pruchnice :) ale to nie jedyna porazka filmu...
Też zauważyłam ten aparat... ale skoro Nie jestem jedyna, to oni musieli go widzieć, więc to nie może być aparat, albo jest on "zmieniony" na brudne zęby :]
ew. może nie chcieli chłopcu zębów brudzic i włożyli coś a'la aparat, żeby imitowało brud?
zadaje mi sie ze jednak to byl brud raczej nie zrpobili by takiej wpadki przeciez kazdy wie ze wtamtych czasach nie bylo ani dentystów al=ni aparatow na zeby to byla by totalna klapa