Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399393
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Nie wiem, czy zauważyliście, ale w scenie wieszania piratów, ten chłopiec, który zaczął śpiewać, miał na aparat na zębach... Nie wiedziałam, że został on wynaleziony tak dawno :P

ocenił(a) film na 6
Morgan_LeFay_2

To chyba nie była aparat na zęby tylko brud. no, wiesz wtedy nie używano szczoteczki:)

ocenił(a) film na 7
Morgan_LeFay_2

Ty wiesz w ogóle jak wygląda aparat na zęby?

ocenił(a) film na 10
Morgan_LeFay_2

Ja tez myślałam ze to brud.Wydaje mi sie ze takiego błędu by nie zrobili żeby wziąć chłopaka z aparatem...

ocenił(a) film na 10
Morgan_LeFay_2

Raczej nie myślałam tylko jestem pewna ze to brud:)

Morgan_LeFay_2

to był brud. no takiego bledu juz by nie popelnili.. o meeeeen..

użytkownik usunięty
Morgan_LeFay_2

takie błędy to tylko polacy robią przy swoich "megaprodukcjach" historycznych

Morgan_LeFay_2

To był na 100% aparat:) Może na pierwszy rzut oka wyglądał jak brud ale mimo wszystko na dużym ekranie kinowym wyraźnie było widać klamerki:D

Morgan_LeFay_2

o boże.....to brud a nie aparat :/ ROTFL!!!

ocenił(a) film na 10
S_R_Corpse

haha tez na początku miałam takie wrażenie... aparta wtedy?! o matko... potem patrze a to takie zęby... ile on jusiał wpiep***ć cukierków:P:P aż wstyd. ALe ta scena jak zaczeli śpiewać... świetnas....jak sie nazywała ta pieśń?

ocenił(a) film na 4
Ashen

To nie tylko wrazenie, jak sie przyjrzysz, to w scenie, kiedy kat stawia rozspiewanego chlopaka na beczke, widac nawet jak jedna z zapinek z aparatu mu wypada i laduje przy tej, na ktorej stoi;]

ocenił(a) film na 10
Tom_Cat

To była piosenka "Hoist The Colours". Bardzo im się udałą. NO i jeszcze kiedy gostek czytał zarzuty i za każdym razem kiedy padało słowo "SUSPENDED" otwierano klapy pod nogami skaanych... łaaa aż mnie ciary przeszły w tym momencie:)

ennie_2

Ja pierd ... pieśń a nie piosenka !

użytkownik usunięty
Grievous

utwór muzyczny - i wszyscy są szczęśliwi

(i znowu za krótko)

ocenił(a) film na 8
Morgan_LeFay_2

tez to zauwazylem!:P i tez mi sie zdaje, ze probowali to brudem zamaskowac. btw, bedzie trzeba obejrzec jeszcze raz ten film, bo nie jestem pewien, czy przypadkiem ten dzieciak nie gral 2 rol w tym filmie...

kjubus

ja tez zauwazylam w kinie ze chlopiec mial aparat na zeby zrobiony na pruchnice :) ale to nie jedyna porazka filmu...

harfia

a czy to nie jest ten sam chłopiec który w 1 części grał willa??

ocenił(a) film na 10
reziak

ten chlopak nie ma aparatu ma brudne zebeby to napewno nie jest aparat...

ocenił(a) film na 10
BK_201

sorrka zeby a nie zebeby :D

ocenił(a) film na 9
Morgan_LeFay_2

Też zauważyłam ten aparat... ale skoro Nie jestem jedyna, to oni musieli go widzieć, więc to nie może być aparat, albo jest on "zmieniony" na brudne zęby :]

ocenił(a) film na 10
Kasia_133

ew. może nie chcieli chłopcu zębów brudzic i włożyli coś a'la aparat, żeby imitowało brud?

ocenił(a) film na 10
Morgan_LeFay_2

zadaje mi sie ze jednak to byl brud raczej nie zrpobili by takiej wpadki przeciez kazdy wie ze wtamtych czasach nie bylo ani dentystów al=ni aparatow na zeby to byla by totalna klapa

ocenił(a) film na 2
Morgan_LeFay_2

To na pewno był aparat ortodontyczny:P. Na 100%.