Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399356
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Czy to tylko mi się wydaje, że Orlando w bandamce podnosi walory estetyczne tego filmu? wcześniej nie wydawał się taki fajny, w zasadzie nawet za nim nie przepadałam, podobał mi się tylko jako Legolas, ale pod koniec filmu wyszedł całkiem.... sexy... (o mój Boże czy ja to naprawdę napisałam????? To się chyba nie dzieje...)

ocenił(a) film na 9
Silva

To dzięki temu, że WRESZCIE wygląda jak rasowy pirat. Ach, ten kolczyk w uchu.... ]:->
No, co ja poradzę, mam do gościa słabość ;)

Silva

Zgadzam sie z tobą w 100%. :D Gdyby Will cały film nosił tę chustę to o wiele przyjemniej by się go oglądało... :P

aaricia

kurde chyba go włączę do mojej listy specjalnej gdzie faceci wyglądają zajebiście w pewnych warunkach... Orli-pirat rulezzzzzzz

ocenił(a) film na 10
Silva

will bez bandamki, czy z bandamka i tak jest Super, przystojny....ale zdecydowanie lepiej w bandamce;p;p;p:*:*:*

rozdi

fakt był przystojny temu zaprzeczyć nie mogę, ale teraz jest bardzo pociągający w bardzo piracki sposób...

ocenił(a) film na 10
Silva

fakt lepiej wyglądał ;) ale nie dorówna nigdy jack'owi ( to moje zdanie).....ej a czemu ta rana po wycięciu serca mu sie tak szybko zagoiła??

___Ylona___ania9970

trudno to wytłumaczyć, ale skoro był nieśmiertelny to z raną nie wyglądałby już tak dobrze LOL