Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399369
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

większość chciała by się znależć na mijscu keiry .http://www.pudelek.pl/artykul/3275/niezreczny_pocalunek/

ocenił(a) film na 7
puma

Ja nie. Było by mi wstyd przed Depp'em, że prosiłam o pocałunek z nim, który mu się niepodobał.

MartWa

On nie powiedzial ze pocalunek mu sie nie podobal tylko ze czul sie niezręcznie. W koncu Keira *wiekowo) moglaby byc jego corka

Hermioneczka

racja racja!!!!

MartWa

no w sumie tak ale chodzi mi o sam fakt pocałunku.

puma

;D

ocenił(a) film na 7
puma

Dla mnie to równoznaczne, czuł się niezręcznie, to mu się niepodobał :P.

ocenił(a) film na 8
puma

a dla mnie "niezręcznie " i "nie podobał" to zupełnie rózne rzeczy.
juz od jakiegoś czasu tak sobie myślałam ,jak okropnie musiał czuć sie johnny, kiedy musieli się pocałować. przeciez to nie był tylko jeden taki pocałunek, jaki my widzielismy, musieli to ćwiczyc!
współczuję mu:(

ja an jego miejscu czułabym się meeega niezręcznie. jeszcze jakbym uslyszała, ze keira błagała o ten pocałunek ,to juz wopgóle chyba bym miała jakieś załamanie...

ocenił(a) film na 7
martini215

Prosze was, ale Keira powiedziała to albo zabawnie, albo prosiła o to ze względu na scenariusz, ja tam z chęcią bym go pocałowała nie ważnie czy byłoby mu niezręcznie chociaż nie wpólczuję jemu tylko Vanessie no bo sorry, ale patrzec jak twój ,,mąż" całuję inna piękna kobietę i to jeszcze tak prawdziwie!! O matko;)

domarka

Nie on jeden całuje sie na ekranie, taka praca aktora/aktorki, wiec Vanessa pewnie nawet specjalnej wagi do tego nie przykładała:)