Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399413
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

szkoda

ocenił(a) film na 8

w tyn temaci chciałem poruszyć sprawę Keiry Knightley, która jak przeczytałem w jednej gazecie chce już skończyc z piratami, pewnie to juz wiecie, ale dla mnie jest to wielka szkoda i nie wyobrazam sobie Elizabeth z inną twarzą;)

komentujcie

ocenił(a) film na 10
Witcherr

Po co?... co ona by miała jeszcze robić w tym filmie? Opiekować sie dzieckiem? no nie... chyba sobie żartujesz

Ashen

Slyszalam też to samo o Orlando Bloomie. Bo wiecie, oni mają ambicje na nowe filmy i karierę, a Johnny Depp chce nadal grać Jacka, bo bardzo polubil swoją postać, i nie ma już takich ambicji jak tamta dwójka, bo w wielu filmach już gral ;).

ocenił(a) film na 10
Progresywna

Tak naprawde to tylko Johnny Depp wcielił się w swoją rolę i bardzo dobrze mu to wyszło, bo chyba wszyscy najbardziej lubimy Jacka Sparrowa ;)

ocenił(a) film na 8
Ashen

Teraz pytanie do Vanes. A kogo byś wstawił/ła na miejsce Elizabeth jak nie Keirę?

ocenił(a) film na 10
Witcherr

Moim zdaniem Orlando jak i Keiry mogliby zostać i nakręcić jeszcze pare części tej trylogii...z niecierpliwością czekam na 4 część choć jak wyczytałam w gazetach reżyser grubo sie zastanawia nad jej realizacją...Film jest super nie fajnie byłoby zmarnować takie talenty na inne produkcje :D pozdrawiam Elizabeth :D

ocenił(a) film na 10
Witcherr

a ja bym juz 4 nie robił, bo wyjdzie im kaszana i zepsuje dobre imię pierwszych części. Lepiej byn niezadowolonym, że nie ma czwartej części niż, że jest do dupy...

KACUS_KC

Zgadzam się... No, może gdyby 4 byla rewelacyjna,ale rzadko to się zdarza. Moim zdaniem 'Piraci..' zakończyli się bardzo fajnie, i na tym poprzestańmy. Pozdrawiam fanów piratów :)

Witcherr

A ja wczoraj przeczytałam artykuł o Keirze Knightley w BOUTIQUE ,gdzie wyraża straszny smutek że seria się już skończyła....

więc ja nie wieżę w tą całą aferę z panno Knightley gdzie mówi że KONIEC Z PIRATAMi
jestem pewna że gdyby miała teraz wystąpić w kolejnej części Piratów przyjęła tą propozycje....
POZA TYM do 2009 roku kiedy zaczną się przewidywane zdjęcia do POTC 4 , może sie jeszcze wiele zmienić...
Może nawet Orlando Bloom zmieni zdanie?!:D kto wie...:D

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Ludzie darujmy sobie kolejne części piratów.Im więcej będzie odcinków tym gorzej.Nie wystarczy że 3 część była już trochę słaba?Aż boję się pomyśleć o 4 części..

hauntedangel88

według mnie 3 częśc nie była słaba....zastanowiłabym sie nawet nad tym czy nie najlepsza....
więc....

ocenił(a) film na 10
hauntedangel88

dokladnie....................................

ocenił(a) film na 10
Witcherr

A moim zdaniem(choć może i nie słusznym) powinni nakręcić 4 część.Bo przecież skąd wiadomo, że ta 4 nie wyjdzie najlepsza ze wszystkich?Może reżyser zszokuje wszystkich i wyjdzie coś naprawdę fajnego ;] A jeśli nie no to mówi sie trudno.Jednak uważam że warto spróbować nie ma nic do stracenia.Nawet jeśli film okaże się kichą to i tak sporo kasy zarobi bo na pewno dużo osób się na niego wybierze.Przynajamniej fani ;p

q_kazoo

Ja mam mieszane uczucia bo choc uwielbiam "Piratów" i nie wyobrazam sobie ze to juz koniec to z drugiej strony biorza gore takie mysli: " do trzech razy sztuka" i " co za duzo to niezdrowo". I nie zgadzam się że gdyby 4 czy kolejna czesc okazala sie niewypalem to nie byloby nic do stracenia. Bo czy nie lepiej odejsc w chwale niz rozczarowaniu?