Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399369
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

wszyscy sie spieraja o to czy will wrocil na zawsze czy nie ale mnie o co innego chodzi!! pamie tacie jak w drugiej czesci will chcial przebic serce davy` iego jonesa?? dlaczego jack mu wtedy nie pozwolil?? will wtedy nie wiedzial ze jak go zabije to bedzie musial zostac kapitanem?? w ogole caly film jest bardzo pokrecony (co nie znaczy ze bie fajny;) i teraz jest jeszcze wiecej pytan niz odpwiedzi!!!

pozdro:*

p.s. chcialabym tez wyjasnic jedna sprwe z tym chlopcem na poczatku. Niektorzy sie dziwli ze tam jeden facet powiedzial nareszcie gdy oni zaczeli spiewac. Chodzilo o to ze on sam byl kiedys piratem i wiedzial ze teb kto ma talara zacznie spiewac a inni za nim! przeciez widzimy pozniej jak zaczyna sie bawic tym talarem!!!

ocenił(a) film na 8
marika_mari_mariczka

Gdyby wtedy zabił DJ, to kto by odwołał Krakena, który to polował na człowieka noszącego czarne znamię:):):)

ocenił(a) film na 10
andrew80

Niektórych może ciekawią fakty z filmu.Mnie troszeczkę zbija z tropu ta zadyma z lordami pirackimi i dokładna lokalizacja w czasie pierwszego że tak sie wyrażę zlotu piratów ale jakoś sama to sobie poukładam.Bardziej nurtuje mnie pytanie kiedy ekipa z Filmwebu naprawi ten drobny błąd w spicie aktorów co za udział wzieli^^ a mianowicie to:Keith Richards-Kapitan Grant Sparrow.O ile mnie pamięć nie zawodzi co bardzo żadko występuje to w filmie mówili na niego Teague a nie Grant.Pozdrawiam^^

ocenił(a) film na 8
Arli_Dreamcatcher

Może on się nazywał Grant Sparrow, tylko miał nick Teague

ocenił(a) film na 10
marika_mari_mariczka

chyba włąsnie nie zrozumiałąs, przecież talarami nie były monety, tylko "te wszystkie rzeczy, które akurat mieli w kieszeniach"... a pewnie dowiedziała się, tak jak o sercu davy jonesa, o pieśni, która wymusza spotkanie trybunały braci. przeciez nawe barbossa do sao fenga mowil,ze rozbrzmiałą pieśń...a nie,ze becket był piratem...

ocenił(a) film na 10
badmati

no to rzezywiscie nie zrozumialam tago filmu! musze go kupic na dvd jak tylko wyjdzie!!!!

ocenił(a) film na 10
badmati

ja chyba rzeczywiscie nie zrozumialam tego filmu!!! zaraz jak wyjdzie na dvd to lece go kupic!!!

p.s kto wie kiedy ma wyjsc na dvd?!

pozdro:*

ocenił(a) film na 8
marika_mari_mariczka

to drugą część też sobie kup :):):)

ocenił(a) film na 10
andrew80

druga czesc mam ale KIEDY WYCHODZI 3 CZESC PIORATOW NA DVD?!

ocenił(a) film na 10
marika_mari_mariczka

Październik-listopad :(

ocenił(a) film na 7
marika_mari_mariczka

Dopiero co w kinach leci

KamiLPArsenal

MYsle ze pod koniec wrzesnia jakos albo poczatek pazdziernika bo jak 2 leciala w lipcu to dali w listopadzie:P

marika_mari_mariczka

Jack w drugiej części nie pozwolił Willowi przebić serca, ponieważ wtedy sam by musiał umrzeć (nie spłacił długu i miał czarne znamię dlatego gdyby Jonesa nie było, nikt by nie był panem Krakena). Will nie wiedział, że musiałby zostać kapitanem, a chciał uratować ojca. W trzeciej części wszystko się wyjaśnia, Jack spłaca dług swoją śmiercią, Will zostaje Kapitanem (lecz nie ze swojej własnej woli). I NIE WRACA PO 10 LATACH! JAK KAŻDY MÓWI "LATAJĄCY HOLENDER MUSI MIEĆ KAPITANA". Tak więc, za 20,50,76,573,632567753 lat też będzie musiał go mieć. To nielogiczne gdyby jego służba kończyła się po 10 latach (no chyba, że ktoś inny przebiłby jego serce), tak więc wraca RAZ NA 10 lat.

p.s. On zaczął śpiewać aby 'Bracia' się zebrali. Wtedy kapitanowi łatwiej byłoby pokonać Piratów.
P.S.3 Aż podziw bierze dla niezrozumienia tego filmu. Ja oglądałam co drugą scenę (nieuważnie).
P.S.2. Lubię kisiel.