Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433327
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

śliczny

ocenił(a) film na 8

mmmmm ale johnny jest cudny na tym plakacie a tak ogóle to chciałabym zeby jack sparrow znalazł sobie jakąś laskę ale nie elizabeth co o tym sądzicie??

Mirage_2

o to to!!wtedy film to byłby pełen odjazd!!ale on jest nieprzyzwoicie przystojny w tym filmie wole go takiego niz w realu,szkoda ze to tak nie jest naprawde i nie moge tam zyc!!!!!

ocenił(a) film na 10
stars1_2

Też bym chciała tam żyć XD No ale niestety to tylko film a nie rzeczywistość.

ocenił(a) film na 8
roksinka

Marzenia jakbym tam żyła to bym nie miała nic przeciwko temu zeby taki pirat jak Jack mnie porwał ;)
A ja też uważam że film byłby super jakby Jack se znalazł dziewczyne moze wtedyn nie zanudzaliby nas tylko miłosnymi wątkami will+elizabeth=ach och ech

Mirage_2

no właśnie ten Will wzbudza u mnie tylko wymioty...Sprawia wrażenie takiego lalusia-glancusia.Nie wiem co ta Elizabet w nim widzi!wcześniej Orlando Bloom nawet mi sie podobał, ale teraz.....taki : och okocham cię!!!wybacz mi!bądż ze mną!jakie masz piękne brylantowe oczy!Tacy romantycy mnie nie poruszaja.Wole "niegrzecznych" chłopców.Johny Deep sprawdza wszystkie moje wymagania.Zwłaszcza w tym filmie, jak mu do twarzy w tej fryzurze i tej czerwonej chuscie naokolo glowy!!!!I ten akcent!!!!!Tylko sie zakochac....Powtarzam swoja opinie:szkoda ze nie jest taki naprawde

ocenił(a) film na 9
stars1_2

Pochwalam, Will jest mniej ciekawy niż jack. Sparrow.... jaki on jest śliczny.... :))
Zapraszam do mnei an bloga !
Pozdóffka!

ocenił(a) film na 10
Elizabeth_6

sparrow to typ casanowy:) to niego babka nie pasuje....jedynie to podrywanie i tyle:)

ocenił(a) film na 9
nenyaaaa

Zgadzam się. To już nie byłby ten sam kpt. Jack Sparrow gdyby znalazł sobie babke. To do niego poprostu nie pasuje.

_Donnie_

No nie byłby taki sam-zgadzam sie w zupełności ale fajnie by było jakby taki sparrow-casanowa spotkał babke dla której zrobiłby wszystko, "straciłby głowe:)"...eh.

_Donnie_

a ja się absolutnie nie zgadzam!!!!!Drogi (to tylko zwrot grzecznosci, bez obrazy ale po tym co napisales na pewno tak bym sie do ciebie nie zwrocila,po prostu jestem fanatyczka filmow,no i aktorow oczywiscie i nikt mie tego nie zabroni,a do tego to jeszcze znam sie na rzeczy w przeciwienstwie do ciebie!!) Del Johnny no więc jesli mimo wszystko pojales to co napisalam w nawiasie,zwłaszcza to ze znam sie na rzeczy to wiesz ze znam sie czy ktos jest typem casanowy, czy nie (nawet jak bardzo go lubie,zebys sobie nie myslal,to ze ze podoba mi sie jakis aktor to nie znaczy ze nie moge jego filmowej roli uznac za podrywacza!!!nie raz wlasnie tak bywalo,tyle że jack takim typem nie jest!!!!!!!).No więc na odcodne juz nie uzyje zwrotu grzecznosciowego napisze tylko:tylko sie ze mna nie kloc!!!!No więc:
TYLKO SIĘ ZE MNĄ NIE KŁÓĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
stars1_2

Ej dobra..nie wiem co dokladnie zaszlo, ale czlowieq,(chyba tak nazywac cie moge?) Wyluzuj

ocenił(a) film na 5
Mirage_2

Ech,żeby facet tak wyglądał...To niehumanitarne ;)

Desmei

O.o zakochałam się :-*

Taki pirat jak Jack to mój ideał faceta :D On jest taki przystojny że nie mogę oderwać od niego oczu...
On jest... boski...