film świetny tylko wkurzyła mnie trochę Elizabeth xD Niby taka święta a potem przywiązuje Jacka a potem go opłakuje jak gdyby nigdy nic :P a przecież mówiła Jackowi, że nie żałuje :) Podobało mi się zakończenie. Nie spodziewałam się Barbosy :) Nie mogę się doczekać 3 części. Niestety znajomi mnie wyciągnęli z kina w trakcie napisów. Czy po napisach była jakaś scena. Czy ktoś mógłby mi ją przedstawić =)
byla jak piesek siedzi na tronie i jest bogiem tych tubylców jak wczesniej byl jack
Oto scena po napisach: http://www.youtube.com/watch?v=gufyKdfLgP0&search=pirates%20of%20the%20carribean %20dead%20man%20chest [www.youtube.com/watch?v...]
Oo dzięki wielkie. Hehe marny los czeka tego pieska, ale pewnie ucieknie im jak Jack xD
ja jeszcze nie widziałam bo w mojej dziurze w kinie jeszcze nie grają, jak wogóle nie puszczą to zrozniose całą te bude na kawałki
i słusznie, zeby nie puścić takiego filmu... toż to skandal xD Ale mam nadzieję, że obejrzysz, bo warto :)
Dererwuje mnie że ludzie rozpaczają ze Elizabeth jest wredna i rózne obelgi pod jej adresem. Przecież to nie normalne. Gdyby go nie przykuła to karaken zjadł by ich wszystkich nba łodzi. Tak by nie powsatała trzecia część. No chyba tylko o Devym Jonesie i tym kolesiu co ma jego serce.
Pierwsza czesc byla znozna jeszcze a to to bajka dla dzieci jedynie Deep ratuje film dobra gra beznadziejna fabula jedynie efekty specjalne i bardzo dretwa gra aktorow ( deep wypada dobrze)