Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433297
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

7(8)/10

ocenił(a) film na 7

Zawszę porównuję ten film do Shreka 2. Jest więcej, głośniej, mocniej. Niestety film nie ma zakończenia i trzeba zobaczyć kolejną część aby opowieść została zamknięta. Przez co daję 7 a nie 8.

Czy warto zobaczyć - to zależy. Jeśli nie zobaczysz następnej części to zostaniesz z urwaną w połowie opowieścią. Jeśli zobaczysz kolejną część będziesz się wpatrywał w ekran wielkimi oczami że można było taki samograj spartolić. Sam musisz dokonać wyboru

ocenił(a) film na 10
balto14

3 częśc to zdecydowanie NAJLEPSZA część piratów z karaibów :)

ocenił(a) film na 7
neela96

Moim zdaniem trzecia część (Piraci z Karaibów: Na krańcu świata) jest zdecydowanie najlepsza jeśli chodzi o przeładowanie kosztownymi efektami specjalnymi sfilmowanych do tego czasu części serii. Niestety fabularnie i pod względem humoru jest najsłabsza z nich wszystkich.
Ale i tak jest lepsza od 4 części ;)

ocenił(a) film na 10
balto14

ja uwielbiam trzecią część, a szczególnie finałową bitwe, ostatnie 40 minut filmu jest tak epickie że moglabym to oglądać i zachwycać sie w nieskonczonosc ;) poza tym podoba mi sie to że William został kapitanem holendra, ta ostatnia scena z Elizabeth + scena po napisach.. no po prostu dla mnie 3 część jest idealna, ogólem wszystkie mi sie podobają poza 5-tką :)