Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433358
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

8h dodatków?

użytkownik usunięty

Chyba troszkę przesadzili:)tzn oczywiście były świetne, ale chyba nie trwają aż 8 godzin(biorąc pod uwagę, że udało mi się je obejrzeć prawie za jednym zamachem).Dodatki z płyty 2 oglądałam gdzieś od 19 do 22:30(tak.Wiem że to nienormalne...4h przed tv..ale byłam chora i znudzona więc proszę mnie zrozumieć;))
+"Karaibskie Wpadki"-ok 15 minut(może nawet mniej)
+film z komentarzem-ok 2,5h
no chyba że sam film jest zaliczany do dodatków:)niemniej jednak polecam zdecydowanie dwupłytowe wydanie, bo jest niewiele droższe, a warto.
No i zdziwiło mnie jeszcze jdeno...w wersji filmu z komentarzami jest mowa a wielu scenach które trzeba było skrócić itp..więc czemu nie ma na płycie czegoś takiego jak "sceny usunięte"??przecież to niemalże podstawowy dodatek płyt dvd!

nO WłASNIE ZGADZAM SIE POWINNI RZUTNąC SIE TYMI USUNIęTYMI SCENIAMI! a może nie ma tych scen ze względu własnie na długośc tych dodatków. Może sie im zwyczajnie nie zmieściły!:P?? cóz. Trudno...ale liczyłam że zobacze jakieś usuniete sceny!

Wydaje mi się, że pozostałe dodatki jak i sceny usunięte pojawią się na DVD Piratów 3.

From_Hell

Byłem w Tesco i nie mieli 2 płytowego wydania .Więc się obraziłem i jak zwykle zamówiłem na wwww.merlin.com.pl nie mogę się doczekać kiedy dojdzie :D