Cudowna Gra Aktorska J.Depp'a! Film poprostu genialny :) tak jak jedynka...i bardzo smieszny ;P POLECAM :))
Film naprawde extra :) Ciesze sie ze nie tylko mi sie podobal. I ta gra Depp'a MMMMiodzio :P pozdrawiam :)
film wyrąbany!! suoper swietny smieszny.. Johnny cudny jak zawsze!! moj blodzek o piratach z karaibow no o tym filmie www.pirates-of-the-caribbean.b log.onet.pl zapraszam
No fakt film bardzo śmieszny, bardzo bardzo extra ;) gra Depp'a nie do zastąpienia, ale z tym arcydziełem to sie nie zgodze, owszem film dobry, ale arcydziełem to mozna nazwać film który ma swój koniec , także tyle powiem arcydziełem to bedzie można nazwać cała trylogię "piratów..." ale poczekajmy na czesc 3 sie okaże czy bedzie równie dobra jak jej poprzedniczki ;)
Arcydziełem jest sam Depp:D Gdyby nie on film nie byłby taki extra! 2 i 1 podobają mi się tak samo:) Dla mnie to są arcydzieła, bo to filmy, które najmilej mi się ogląda:D
Sam Depp jest arcydziełem, ale czy film sam w sobie? jak na arcydzielo to jest zabardzo zakrecony, urwany w srodku akcji co bardzo denerwuje i jednoczesnie zacheca do pójscia na czesc 3 i poco nazywac kazda czesc osobno arcydziełem, skoro naprzyklad dla mnie 2 czesc byla raczej robiona pod rozrywke i taki łącznik pomiedzy 1 a 3 czescia, napewno nie można nazwać tego arcydziełem, no ale to moje zdanie, zato całą trylogię z pewnością siebie będem mógł nazwac Arcydziełem !!! bo uwielbima ten FILM !!! a pozatym jestem ciekawy czy po wyjściu 3 czesci, zrobią długi seans w którym będą leciec wszystkie czesci pod żąd połączone ze sobą, niczym tak jak zrobili z z serialem 24 godziny ;) fajnie by bylo... ;P napewno bym sie na takie cos wybral ;)