Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433327
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Wszyscy którz uważająże powinno się blokować innuch użytkowników prosze o oddanie głosu na moim blogu. (powody blokady których nie napisałem na blogu możecie pdawać w swoich opiniach)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ssij_2

Takich ludzi co zaśmiecają różne fora i wpisują się tam gdzie nie trzeba powinno się blokować. Wyobraź sobie, że należysz Venomie do tego zaszczytnego grona.

ocenił(a) film na 10
Albertino

własnie to samo miałem napisac :P

ocenił(a) film na 6
Kristofer

Nie pamietam żebym pisał na jakimś forumże widziałem film na długo przed jego premierą i wciskał ludzie kłamstwa. Jeśli chodzi ci o to że napisałem ten temat pod forum PzK2, które nie jest wogóle związane. To napisałem ten temat na tym forum bo tu jest duzy ruch i wiele osób to zobaczy.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

sSji - możesz napisać to samo co wcześniej tylko nie wulgarnie bo bloknięto twój wpis (a chciał bym wiedzięć co napisałeś)

ocenił(a) film na 8
Stefan_Mirecki

Venom nie zaśmiecaj forum "Skrzyni Umarlaka" ok?
Ja też jestem fanem komiksów i adptacji komiskowych, ale bez przesady... Miej umiar...

ocenił(a) film na 6
Hidan

Napisałem ten temat tutaj bo tu jest duży ruch, nie zamierzałem zaśmiecać forum. Z OCTOPUSEM (wcześniej PYRO) pisałem już od dawna na róznych forach i wiemże znasz sie nafilmach i jestes spoko koleś, ale teraz ty i Kristofer robicie szopkę że przesadzam i nie mam umiaru. Sznuje wasze zdanie i was tez ale tutaj to nie ja przesadzam tylko wy.

ocenił(a) film na 8
Stefan_Mirecki

Dzięki ;-)

Co do tego tematu po prostu już jutro jest premiera i ludzie będą chcieli raczej pogadać o wrażeniach, czy warto iść, czy jest lepsza od pierwszej, jak zagrali aktorzy itp. a nie gadać o blokowaniu userów

ocenił(a) film na 6
Hidan

Niby tak, ale ci którzy będa chcieli pogadać o filmie to to zrobie na innych tematach a ten temat jest tak na dłużej, i założyłem go na innych forach.