Wszyscy którz uważająże powinno się blokować innuch użytkowników prosze o oddanie głosu na moim blogu. (powody blokady których nie napisałem na blogu możecie pdawać w swoich opiniach)
Takich ludzi co zaśmiecają różne fora i wpisują się tam gdzie nie trzeba powinno się blokować. Wyobraź sobie, że należysz Venomie do tego zaszczytnego grona.
Nie pamietam żebym pisał na jakimś forumże widziałem film na długo przed jego premierą i wciskał ludzie kłamstwa. Jeśli chodzi ci o to że napisałem ten temat pod forum PzK2, które nie jest wogóle związane. To napisałem ten temat na tym forum bo tu jest duzy ruch i wiele osób to zobaczy.
sSji - możesz napisać to samo co wcześniej tylko nie wulgarnie bo bloknięto twój wpis (a chciał bym wiedzięć co napisałeś)
Venom nie zaśmiecaj forum "Skrzyni Umarlaka" ok?
Ja też jestem fanem komiksów i adptacji komiskowych, ale bez przesady... Miej umiar...
Napisałem ten temat tutaj bo tu jest duży ruch, nie zamierzałem zaśmiecać forum. Z OCTOPUSEM (wcześniej PYRO) pisałem już od dawna na róznych forach i wiemże znasz sie nafilmach i jestes spoko koleś, ale teraz ty i Kristofer robicie szopkę że przesadzam i nie mam umiaru. Sznuje wasze zdanie i was tez ale tutaj to nie ja przesadzam tylko wy.
Dzięki ;-)
Co do tego tematu po prostu już jutro jest premiera i ludzie będą chcieli raczej pogadać o wrażeniach, czy warto iść, czy jest lepsza od pierwszej, jak zagrali aktorzy itp. a nie gadać o blokowaniu userów