Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433297
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Jeśli dobrze pamiętam na tej wyspie walczyło ze sobą trzech: Bloom,Depp i ten trzeci i mam takie pytanie co się stało z tym trzecim w trzeciej częśći.

Antonio_Montana

Elizabeth go pocałowała i wyzionął ducha. A nie, przepraszam, to James ją pocałował, ona nie chciała.

A tak konkretniej to James Norrington pozwolił uciec Liz z Latającego Holendra. Przed ucieczką ona go "zwyzywała", że Norrington niby zabił jej ojca. James ją pocałował na pożegnanie (Lizzie miała ochotę dać mu w ryj za to). Widział to ojciec Turnera, któremu odbiło i zaczął wzywać załogę Latającego Holendra. Elizabeth uciekła ze statku, James ją ochraniał i ojciec Turnera wbił mu szablę. Potem przyszedł Davy Jones i pyta się Jamesa, czy lęka się śmierci, ale Norrington wolał śmierć.

ocenił(a) film na 8
femles_CS

Szkoda to był najciekawszy bohater :/

ocenił(a) film na 9
Antonio_Montana

Wielka szkoda. Ale Lizzie oczywiście musiała go pocałować (wcale się nie wkurzała) i oczywyiście on umarł. Bo kogokolwiek ona pocałuje, ten zaraz wyzionie ducha w tempie wkspresowym.

Antonio_Montana

wkurzała, wkurzała...a to, że w filmie wszystkiego nie pokazali to już nie moja wina...

Antonio_Montana

ja się tak zastanawiam czy Ci scenarzyści chcieli zrobić z niej jakąś femme fatale czy co?