Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433354
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Boski!!!!!

ocenił(a) film na 10

Kto jeszcze nie był w kinie, niech szybko sie wybiera. Film wspaniały dzięki Johnny'emu i Orlando. Czekam na kolejne części!! ;)

ocenił(a) film na 8
pau886

Mnie też film niezmiernie się podobał:)) w 'Piratach' nie sprawdziło się, że sequel musi zaraz być kichą:) jestem w sumie świeżo po seansie, i od bardzo dawna nie wyszłam z kina aż tak wypoczęta:D i to są właśnie dobre filmy - cżłowiek nie męczy się oglądając je, tylko dobrze się bawi i czuje się rześko po seansie:D Najbardziej oczywiście podobał mi się Jack Sparrow, Kapitan Jack Sparrow:D ale na końcu to, sama łza się pocisnęła do oka;( :P polecam! i muzyka super!:) zaprosiłam przyjaciółkę, która jedynki nie widziała, ale "Skrzynka" tak przypadła jej do gustu, że postanowiła, iż najwyższy czas zobaczyć 1szą część:) a za godzinkę znów seans z Johnny'm Depp'em w "Jeźdźcu bez głowy" - ah bomba;)

ocenił(a) film na 1
pau886

Niestety nie zgodze sie z tym ze film byl boski. Efekty specjalne niczego sobie, ale Kraken smieszny :/ Skoro na poczatku pozarl frachtowiec jednym zamachem i nawet sie nie wynurzal po co tak cackal sie z Czarna Perla. No nic to. Johnny Depp tez nie uratuje tego filmu pomimo ze jest zabawny i niezgorzej z jego aktorstwem. Ogladajac ostatnie produkcje na prawde mam ochote kogos wyslac do wszystkich diablow. Scena z kolem mlynskim mogla sie zakonczyc bez jego odpadania itd. To samo teleportacja zalogi Latajacego Holendra, kiedy to Sparrow obserwuje jego kapitana, ten spostrzega to. W sekunde pozniej znajduje sie juz na Czarnej Perle razem ze swoimi kamratami. A pozniej poscig za Czarna Perla? Po co :D? Nie szybciej teleportacja :D

Miejsce Czarnej Perly z drugiej czesci jest na dnie.

Te filmy obrazaja inteligencje przecietnego i nieprzecietnego Polaka.

ET go home and stay there