Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433358
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Właśnie przeglądam sobie listę TOP 100 i ten film jest na 16 miejscu??? Nie za wysoko? Przecież on dopiero co miał swoją premierę a już jest tak wysoko! Wyżej od klasyki! Nie oglądałam jeszcze i ciekawi mnie czy to faktycznie jest takie "arcydzieło". teraz już oficjalnie nie wierzę w ta listę!!!!

ocenił(a) film na 6

I tak spadł... był na 11 (słownie: jedenastym) miejscu! :P
Może rzeczywiście lekka przesada, ale niech przez jakiś czas będzie wysoko :D

użytkownik usunięty

11??? To dobrze, że wcześniej nie patrzyłam na listę :/:/

ocenił(a) film na 10

Matko jedyna!!!!!! Zaczynam wątpić w ludzką inteligencję.........

Tylukrotnie było to powtarzane i przez werów i użytkowników, ale pod 90% filmów pojawia się taki temat, a nie trzeba być Einsteinem żeby zrozumieć te zasady!

TO NIE JEST LISTA 100 NAJLEPSZYCH FILMÓW tylko NAJPOPULARNIEJSZYCH wśród użytkowników

Nie każdemu podoba się klasyka lub nie każdy pozuje na znawcę klasyki, większość użytkowników lubi takie lekkie filmy i wysoko je ocenia, ot i cała historia ich przebywania na wysokim miejscu na liście......

użytkownik usunięty

Wiem, że tak jest, ale liście (10) najlepszych aktorów udaję się jakoś bronić! A już dawno mogliby zostać zastąpieni przez np. popularną Hilary Duff! Szkoda, że z filmami tak nie ma :(

użytkownik usunięty

I może na forach innych filmów też są takie tematy, ale ja jeszcze nigdy nie widziałam, żeby film zajmował tak wysokie miejsce po upływie ak krótkiego czasu od daty premiery!

Haha wiedzialam ze te glupie piraciki dupiki beda spadac coraz nizej! I bardzo dobrze! GO GO GO

ocenił(a) film na 10
PIECDZIESIAT_8

Och.. normalnie jestem zbulwersowana *ironia*
Spadł z 11 na 16 - toż to tragedia!:/
Opanujcie się.. Przecież nie każdemu musi się ten film podobać tak, jak nam.

Roxy_5

Wiesz chyba nie zrozumialas o co tu chodzi... Jest wrecz przeciwnie :D