Były już dwie zabawy a ja stworzyłem trzecią. Gra polega na tym że pierwsza osoba podaje sytuację z jednej z części Piratów a druga pisze co by zrobiła by na miejscu jakiegoś bohatera. ZAPRASZAM!!!
Zaczynamy!!!
Co byś zrobił na miejscu Jacka żeby ukraść statek z Port Rayel??
Ja bym sobie przeszla obok straznikow. Gdyby mnie zatrzymal, powiedzialabym, ze tylko sobie spaceruje i poszlabym dalej. Jak znajde sobie odpowiedni stateczek, rozgladalabym sie, czy nikt nie patrzy i nastepnie bym weszla na statek, powiedziec zalodze kit, ze stary kapitan zachorowal, blablabla, i ze go zastapie. No i w ten sposob odplywam se w sinon dal :D
Część
mam na imię Magda, a mówią na mnie hanka.
Bardzo lubię film 'PIRACI Z Karaibów jedną i druga cześć, i to zamiłowanie wraz zczasem zamieniło się w fanatyzm względem filmu a nie aktorów, choć i tak podziwiam Johneego Deep .
Moj fanatyzm opierał się na kupowanie wszystko co jest możliwe tematycznie filmem, i uzbierała się nie mała kolekcja, którą obecnie chcę odsprzedać Np: TOPBIE gdyż mam tego stanowczo za dużo, a wszystko co posiadam nie kupowane było w Polsce ale w Niemczech w Berlinie.
twój e mail mam ze strony internetowej
OFERUJE ZAKUP;
1.kalendarza na 2007 r, kupowany w Grecji, 12 miesięcy, wiele zdjęć, interesujący CENA 23.90Zł NOWY NIEUZYWANY
2. zdjęcie johhnego Deep z autentycznym podpisem, gdyż autograf kupowałam na e bay, i widać że jest szybko podpisany i autentyczny ,zdjęcie wymiarów 10x15, prawdziwe -39Zł
3.ZDJęCIE Z AUTOGRAFEM KEIRAGH ,Zdjęcie wymiarów 10x15, prawdziwe ,z szybki podpisem, autentycznym-39zł
przy zakupie czego kolwiek z tego co oferuje dodaje :FILM "PIRACI Z KARAIBOW Klątwa UMARLAKA" NA DVD
myślę ze to co pisze powinno cię zainteresować, tym bardziej ze fotki do autografów na zdjęciach mam i mogę pokazać
ceny nie są wysokie , ja kupowałam o 50% drożej, ale za tyle samo juz nie sprzedałabym.
Odnośnie sprzedaży nie musisz się martwic, ja mogę wysłać paczkę pierwsza , plac się przy odbiorze ,w przypadku nie zadowolenia oddaje gotówkę
przemyśl to co piszę i proszę o odpowiedz
jeżeli masz gg podaj mi swój numer to porozmawiamy
ODPISZ SZYBKO
hanka
Eee, a czy ci, co odpowiedzieli, nie powinni teraz dać własnych pytań??? Bo to chyba tak powinno wyglądać.
Bo ja wiem? Jak chcecie, dam pytanie.
Co byscie zrobili na miejscu Jacka, zeby uciec na Perełkę, a zostal otoczony przez kanibali?
Co byscie zrobili na miejscu Jacka, zeby uciec na Perełkę, a zostal otoczony przez kanibali?
puścił bąka, oni by pękli z brechtu ablo uciekli od fetoru.....
na miejscju elizabeth wybrł(a)byś Willa Jacka?
Oczywiscie, ze Jacka- on jest ucielesnieniem wszystkich bostw!!!!!!!!!!!!!!!
ale wolalabym aby jack byl kawalerem skoro nie moze byc moj niz zeby byl z elizabeth:D
a moje pytanko brzmi:
Co byś zrobił(a) na miejscu Jacka gdybyś musiał(a) wydostac sie z wiezienia?
zamówił bym pizze na wynos...
co byście zrobili na miejscu Jacka gdyby elizabeth spalila cala piwnicze rumu
Zaczełabym płakać, krzyczeć i gasić ogień wyrzucając Elżbiecie co zrobiła!!! Niestety w tej wersji Piratów Norrington nie zauważyłby dymu więc razem z Elzbietą płynełybyśmy na "tratwie" zrobionej z zółwi.
Cy byś zrobił(a) na miejscu Elżbiety żeby marynarze pojechali do Tortugi??
powiedzial ze jest wyprzedaz w media markt
Co bys zrobil gdybys sie dowiaedzial ze twoim ojcem jest takie cos jak ojciec willa(I'm you father Luk!)
zażyłabym jakiegoś procha:D
co byście zrobili na miejscu Willa gdy zobaczył jak Elka liże się z kapitanem?? ;P
zaproponowałbym trójkącik:P
co byście zrobili na miejcu elizzabeth gdybyście uddawali mdlenie na plaży i pintel albo ragetti zaczeliby robic sztuczne oddychanie?
zaproponowałbym trójkącik:P
co byście zrobili na miejcu elizzabeth gdybyście uddawali mdlenie na plaży i pintel albo ragetti zaczeliby robic sztuczne oddychanie?
eee... mały bukiet mozliwości, chyba bym zwymiotowała...
co byscie zrobili na miejscu Jacka po przykuciu przez Elkę do statku??
to samo co Jack w filmie:D
co byś zrobił(a) na miejscju jacka gdybyś się doweidział(a) ze will nosi gacie z ceraty (jednorazowe) a elizabeth ich wogóle nie nosi?
to samo co Jack w filmie:D
co byś zrobił(a) na miejscju jacka gdybyś się doweidział(a) ze will nosi gacie z ceraty (jednorazowe) a elizabeth ich wogóle nie nosi?
Powiedział bym elizabeth żeby się dostosowała do Willa ;-) Co byś zrobił na miejscu Elizabeth jak na jej wile napadli piraci??
Zadźgałabym ich koronkowym parasolemXD
Co byście zrobili na miejscu Elisabeth,gdyby Will powiedział jej,że nie chce już z nią być,bo nie lubi niewiernych bab...?XD
powiedziałabym: Nie możesz mnie rzucić! To ja rzucam ciebie!
gdybyś wylądowała na bezludnej wyspie z Willem i Norringtonem (bez Jacka żeby trudniej było) to z kim schowała byś się pod palmą?
z norringtonem oczywiście bo will to eunuch:P
co byś zrobił(a) na miejscu elizabeth gdy will na wyspie zamiast za miecz przy spodniach pociągnął za sznurek i spadłyby Ci spodnie?
z norringtonem oczywiście bo will to eunuch:P
co byś zrobił(a) na miejscu elizabeth gdy will na wyspie zamiast za miecz przy spodniach pociągnął za sznurek i spadłyby Ci spodnie?
wyciągnęłabym miecz i zaczęła rąbać, mając uroczą pewność, że żaden facet mi się nie oprze. Skoro i tak ich zaraz zabiję, to co mi zalezy?
co byście zrobili na miejscu piratów, kiedy Will kazał wysadzić rum?
wysadziłbym willa:P
co byście zrobili na miejscu willa gdyby elizabeth była Twoją żoną, kochała się z jackiem i flirtowałą z Norringtonem???
pogodziłabym się z losem, bo wiedziałabym że nie mam z nimi szans
co byście zrobili na miejscu Davy Jonesa myśląc że Kraken połknął Jacka razem z waszym sercem?
Zanuciła 'always look on the bright side of live'.
co byście zrobili, gdybyście mieli na pokładzie taką cholerę jak 'nie- martwa małpka'?
ćwiczyłabym na niej strzelanie do celu jak Jack;)
co byście zrobili na miejscu Jacka gdby nagle na waszym statku pojawili się wszyscy znani kapitanowie piratów: Blood, Vallo, Thorpe, Hook, Long John Silver, itd.?
Jak to, co? Beczka rumu na stół i jedziemy! :D
Elizabeth pocałowała Jacka. Jesteście Willem. Co robicie? Sytuacja jak po zakończeniu PzK2, więc Jack jest chwiliowo nieosiągalny (wakacje w Karakanie... e teges... Krakenie! - nie pamiętam jak mówią skandynawowie), więc nie możecie go strzelić w pysk.
Bym mruknela: "heh... teraz nie bede sie klocic o jedna kobiete... nie mam szans..."
Co byscie zrobili na miejscu Norringtona, ktory trzym pustą skrzynie i kiedy cie sciga załoga Davy'ego Jones'a?
to samo co Norrington w filmie:D)
Cobyście zrobili na miejscu Jacka gdyby Elizabeth go pocałowała i nie przykuła do PErły???
Odwzajemniłbym pocałunek, a potem uciekał w siną dal. Pal licho resztę, jestem w końcu piratem, psia krew! :P
Sytuacja jak w dżungli. Elizabeth naprzeciwko Pintela i jego kumpla, słyszycie "Cześć, laleczko!", ale załoga Latającego Holedra się nie pojawia. Co robicie?
Powiedziałabym im, że za nimi jest tarantula i zwiewałabym jak najbliżej Willa Jacka i Norringtona. Co byście zrobili na miejscu Billa Buciora Turnera? Sami go wychłostali czy pozwolili to zrobić temu, którego wyznaczył Jones na początku?
PS Nie czepiajcie się tak biednego Willa... Przecież to taki pozytywny bohater... hehe! Elizabeth pasuje do niego bardziej niż do Jacka.
Ja bym tak dlugo sie klocila z Jones'em, az sie rozplakalabym xD Jesli to by nic nie dalo, to bym zamiast tego przydzielonego gostka wychlostala :/
Co zrobisz na miejscu Jacka, gdyby do tawerny z Tortudze przybyl Norrington i zazadal Jack'a? :/ sorry myslec mi sie nie chce :P
oj... trudne pytanie... chyba rozebrał bym się i jak byli by pod wrażeniem uciekł bym :-) Sytuacja z drugiej cześci!! Co byście zrobili na miejscu Norringtona by Elizabeth was pokochała?
Napoił bym Ją napojem miłosnym, którego bym zdobył od Tia Dalmy.
Wtedy by mnie pokochała.
Teraz ja.
Co byście zrobili na miejscu Davego Jonsa, aby schodzić na ląd codziennie?
nie wiem po co schodzić codziennie na ląd...(?) ale dobra....wskoczyłbym do basen uze śluzem i nic by mi nie groziło:P
Gdyby na Tortudzie nie było roślinki za czym na miejcu Jacka byście się schowali przed Norringtonem??
PS. mam brechta z niektórych odp. hehe
nie wiem po co schodzić codziennie na ląd...(?) ale dobra....wskoczyłbym do basen uze śluzem i nic by mi nie groziło:P
Gdyby na Tortudzie nie było roślinki za czym na miejcu Jacka byście się schowali przed Norringtonem??
PS. mam brechta z niektórych odp. hehe
Wziął bym od kogoś kapelusz i bym się schował w nim ;-) Co byście zrobili na miejscu Willa by zabrać Davy Jonsowi klucz???
To samo co na filmie xDDD
Co byscie zrobili na miejscu Lizzie(nie chce mi sie dluzszego pisac xD), kiedy ona trafia z Jackiem na wyspe BEZ rumu? xD
P.S.: troche pochwytliwe :P *nie wiem jak sie pisze*
To samo co na filmie xDDD
Co byscie zrobili na miejscu Lizzie(nie chce mi sie dluzszego pisac xD), kiedy ona trafia z Jackiem na wyspe BEZ rumu? xD
P.S.: troche pochwytliwe :P *nie wiem jak sie pisze*
eee... uzyc Jacka jako podpałkę?? nie wiem, może Jack by pomógł w rozpaleniu ogniska, skoro nie dzieje się to kosztem trunku....
co byś zrobił/a na miejscu Jacka na tej wyspie tubylców, gdyby uznano cie za wodza i chcieli upiec na obiadek??
Gdyby jakis inny ludek by przybyl, staralabym sie wcisnac tubylcom kit, ze tamten rozbitek jest smaczniejszy xD
Jesli to by nic nie dalo, to samo co na filmie ;P
*z ta Jack jako podpalka jest niezle xD*
Co by zrobil na miejscu Norringtona, ktory znalazl sie na bezludnej wyspie?
Gdyby jakis inny ludek by przybyl, staralabym sie wcisnac tubylcom kit, ze tamten rozbitek jest smaczniejszy xD
Jesli to by nic nie dalo, to samo co na filmie ;P
*z ta Jack jako podpalka jest niezle xD*
Co by zrobil na miejscu Norringtona, ktory znalazl sie na bezludnej wyspie?
to co jack zrobił na filmie:D
co byście zrobili gdyby jones ofiarował wam swą duszę ale pod warunkiem ze najpierw Will zrobi Elizabeth dziecko??? (na miejscu Jacka of curse:D)