Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433313
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]

Czy dobrze widzialem na zwiastunie, ze Czarna Perla zostala zatopiona? Pozdro

Nikon_3

Ten statek na zwiastunie to chyba nie Czarna Perła, ale Perła ma ponoć skończyć tak samo.

ocenił(a) film na 5
Nikon_3

Obejrz sobie wszystkie zwiastuny. Ten statek to na 100% nie jest czarna perła.

JaszczurXP

pociesz mnie i podaj argumenty, prosze......

ocenił(a) film na 5
Czkawka

ja też...wszystkie tylko nie Perła! Za piękna jest, żeby utonąć!

użytkownik usunięty
Desmei

Właśnie rozwiałem wszelkie wątpliwości , to nie jest czarna Perła . ściągnąłem sobie zwiastun i oglądałem go na double size . w chwili , gdy wystepuje scena , jak kraken miażdży statek , jest widok na rufę , w tym momencie spauzowałem film . Na rufie niewyraźnie , ale jednak widać nazwę statku . Nie rozczytałem tej nazwy , ale za nic nie przypomina Black Perl.

użytkownik usunięty
Desmei

Właśnie rozwiałem wszelkie wątpliwości , to nie jest czarna Perła . ściągnąłem sobie zwiastun i oglądałem go na double size . w chwili , gdy wystepuje scena , jak kraken miażdży statek , jest widok na rufę , w tym momencie spauzowałem film . Na rufie niewyraźnie , ale jednak widać nazwę statku . Nie rozczytałem tej nazwy , ale za nic nie przypomina Black Perl.

użytkownik usunięty

Poza tym ten statek ma białe żagle , brytyjską banderę , i całkowicie inny kadłub , a okna na rufie mają inny kształt . Okna na Czarnej Perle to jedno duże i dwa małe , a tu jest pięć tej samej wielkości

ocenił(a) film na 10

Dobra dalej nie kumam - przeiceż Czarna Perła nie może utonąć - taki śliczny statek :(

ocenił(a) film na 5
Nikon_3

Na zwiastunie Czarna perła walczy z latającym(pływającym??) holendrem.
a okręt który przełamie kraken to zupełnie inny statek, chociaż davy jones przywołuje krakena (taś-taś) właśnie podczas tego pojedynku między stakami Chociaż na jednym zwiastunie widać jak will łazi po tonącym okręcie bardzo podobnym do czarnej perły.

I bądź tu mądry..;)