Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433358
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

ludzie skończcie te gierki ... przecież jest to forum filmowe i sie pisze krótkie refleksje po filmie a nie gry niedługo to będzie zmiana na filmweb.gry.pl

użytkownik usunięty
mesgerdigantka

ey ale wiesz może niektórzy lubią robić takie gry,a po za tym jeżeli komuś to nie pasuje to niech nie bierze udziału w grze,ale jak widać wszyscy to lubią i sie wpisują przecież nikt nikogo nie zmusza!!użytkownicy piszą bo chcą

ocenił(a) film na 9
mesgerdigantka

O Jezu... nie miej pretensji do innych którym sie to podoba. Owszem jest to forum Filmwebu o Piratach ale... przeciez ta gra takze dptyczy tego filmu! Są to pytania i możliwości raczej tylko dla tych co widzieli ten film bo jak ktos go nie widzial to nie będzie wiedzial jak odpowiedziec. jhak ci sie taka zabawa nie podoba to trudno ale zauważ ze jakoś większosci sie podoba. a pozatym salozyles/as temat który nie ma nic wspólnego z filmem Piraci z Karaibów... więc nie czepiaj sie innych

Arianne

Zgadzam sie w 100% z Keirą.
Dajcie spokój a jak wam sie nie podoba to ekhem... zmiencie forum!Albo spróbujcie zabawić sie z nami!:)

ocenił(a) film na 6
Cpt_Pchelka

Trudno żebyś się z nią niezgadzała skoro macie prawie identyczne avatary ;)

gary_joiner_tm

Trafna uwaga. To już powoli zaczyna być śmieszne, z całego forum poświęconego "Piratom..." powstaje fikoland. To raczej nie wina samych użytkowników (czcicieli Keiry, Deepa czy Blooma) a raczej samego filmu i tego do jakiego typu widowni był skierowany. I część nie zrobiła na mnie większego wrażenia Myślę, że jednak opłaciło mi się zainwestować w dobrą książkę niż w bilet.

mesgerdigantka

Nie chce mi sie powtarzać... nara!
A jak zazdrościsz avtara to weź sobie taki sam.... w gruncie rzeczy moge sie z toba nim podzielic:P