a więc: uważam, że elizabeth jest głupią pindą. jak mogła zrobić coś takie jackowi??!! w dodatku użyła do tego podstępu i bezczelnie stwierdziła, że "nie żałuje"!! mam nadzieję, że stanie się jej coś przykrego- np. will okaże się gejem albo jack ją zaszlachtuje pod koniec filmu za to podstępne świństwo. głupia krowa!!!
wiem, że plotę głupoty, ale jestem wzburzona jej postępkiem. niejednokrotnie jack wystawiał na szwank willa bez jakichkolwiek skrupułów, a elizabeth postąpiła rozsądnie, bo przecież kraken ścigał jacka, a nie cała załogę, ale po co to zrobiła, skoro pd koniec miała ogromne wyrzuty sumienia. a poza tym "specjalna" busola w jej rękach wskazywała na jacka. to przeznaczenie. dziwię się, że leci na tego całego willa...:]
JACK SPARROW RULEZZ
pozdrawiam :)
"will okaże się gejem"
hahaha :D
Hm mi wogóle nie spodobała sie końcówka, licząc od wlasnie tej sceny...elizabeth zostawia jacka, ten ginie a potem ma doła i chce go ratowac... ... ...
więc właśnie! po co go przykuła do statku, skoro wiedziała, że będzie mieć wyrzuty sumienia??!! idiotka.
no ale wyobraźcie sobie że to się wogóle nie stało i wszyscy wracają happy do domciu! Mi się to akurat podobało bo gdyby nie było tej sceny to nie byłoby sensu kręcic drugiej sceny! Uważam że Elizabeth dobrze zrobiła bo przecież nie chciała tego czynić ale zrobiła dla dobra wszystkich.Przecież gdyby Jack poszedł z nimi to nikt by nie przeżył na tej łódeczce. A tak wogóle to nie wyobrażam sobie Jacka i Elizabeth jako pary=) A to by było dopiero! No ale nigdy nic nie wiadomo-zwłaszcza w piratach=) Pozdro
P.S sorry ale się pomyliłam napisałam ,nie byłoby sensu kręcic drugiej sceny,
a to miało być ,nie było by sensu kręcić trzeciej części filmu, Coś mi się pokićkałoo=D
"uważam, że elizabeth jest głupią pindą." - blad w rozumowaniu. Scenarzysta jest glupia p..a - to jest wlasnie charakterystyczne gdy scenarzyscie koncza sie pomysly - zmienia styl zachowania bohaterow i jest "dramatycznie". Ten film nadaje sie do wystrzelenia na Ksiezyc.