Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433358
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

DVD

ocenił(a) film na 10

Kupiliscie juz DVD z filmem??? Bo chcialbym wiedziec czy warto kupic?? Jakie sa na nim dodatki i czy ogolmie warte uwagi?? Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
marcinch126

witam

kupilem wydanie 2DVD....filmu jeszcze nie widzialem, wiec na ten temat ciezko sie wypowiadac.
Co do dodatkow, jest ich calkiem sporo. Calosc (wydanie 2DVD) w przezroczystym pudelku prezentuje sie calkiem przyjemnie (Na płycie jest napisane cytuje "PONAD 8 GODZIN MATERIAŁÓW DODATKOWYCH").

PO szczegolowy spis zapraszam na www.projektdvd.pl

Zapraszam do logowania sie i komentowania.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
lukdos

Mi się bardzo podoba i na pewno warto wydac na pieniądze na ten film. Jak narazie tak tylko przeglądałem wszystko, ale i tak już mi się poodoba. Narazie obejrzałem 10 minutowy dokument o Krakenie i jestem zachwycony. Uwielbiam oglądać materiały 'making Of'. Coś czuję, że będzie nominacja do Oscara, o ile nie sam Oscar za efekty.
pozdrawiam i polecam

marcinch126

Dobrze by było, jakby była nominacja do Oscara :) A może kto wie ? Może będzie ? Trzymajmy kciuki !!!

marcinch126

Warto kupić ten film. Tu znajdziesz krótki filmik o karaibskich wpadkich z Piratów http://www.youtube.com/watch?v=DgVJF0xQPH4&mode=related&search= Pozdrawiam!