Szczerze mowiac Bloom mi nie wadzi juz,kiedys nie moglem na niego patrzec...wszedzie gra tak samo...jak Steven Seagal tylko szerszego formatu,ale stwierdzilem ja gra glowna role tak jak w Krolestwo Niebieskie to jakos przezylem...ale,Bloom jak ma stanac na przeciw Deppowi to wogole nie powinien sie godzic na role...razi az roznica miedzy nimi...Deep gora:) zreszta jak zwykle:)
Pozdr
Daj chlopakowi szanse niech sie uczy od najlepszych :P ( moze cos jeszcze z niego bedzie )
A wg. mnie Blooma już nie da się uratować ;) producenci bazują tylko na pizdeczkowatej buźce. Ogólnie uważam , że Steven Segal lepiej gra od niego (!!!!) a w sumie to na początku lat 90 to był naprawdę niezły w te klocki tylko potem tak się zeszmacił hhehe , Johny Deep ROXUJE :D i to jest aktor zajebisty.
Może i słabe argumenty, ale racja. Nie sądzę by kiedykolwiek Bloom dorównał aktorskiemu talentowi Deppa. Jakby miał to zrobić - już by pewnie próbował... Ale jest zbyt cienki ;).
Bloom chyba już jest zaszufladkowany. Aktor z niego mierny i tyle ale aż tak bardzo mnie to nie razi. Ogólnie jest mi raczej obojętny.
Depp to Depp!!Co tu komentować!!;) Piratem jest swietnym, w dodatku jego poczucie humoru w tym filmie jest po prostu nie do pobicia!!! Niemal każda sytuacja która doprowadza mnie do smiechu jest wywołana własnie przez niego:o)))Ten wyraz twarzy i akcent... No nie ma co;) Kapitan Jack Sparrow górąąąą!!!!!!!
Depp to Depp!!Co tu komentowac;)Jego poczucie humoru w filmie jest nie do pobicia! Niemal kazda sytuacja ktora doprowadza mnie do smiechu jest wywołana własnie przez niego:o))) Ma w sobie to coś, co powinien mieć pirat, ten akcent i wyraz twarzy!!! Zresztą... Kapitan Jack Sparrow górąąąąą!!!!!!!!!! pozdrawiam:*
No cóż... Czytałam w pewnej gazecie, że Bloom gra w tym filmie tylko po to, aby recytować swoje kwestie i ładnie wyglądać na ekranie. No cóż... Jedni aktorzy są od łądnego wyglądu, a drudzy są od znakomitej a przede wszystkim prawdziwej gry aktorskiej... Tutaj mamy Depp'a... No i może nie we wszystkich filmach Depp wygląda dobrze, ale w 'Piratach...' i świetnie wygląda, i świetnie gra!
czego wy ludzie wymagacie zacznijcie myslec, pomyslcie zanim cos napiszecie, jak mozna porownowac Depp'a do Bloom'a. Depp ma olbrzymie doswiadczenie,a bloom ledwie w kilku glosnych i bardzo komercyjnych filmach zagrał. Nie jest jakis super aktorem, ale nic do niemam ja uwazam ze chłopak sie stara jest nowy w tej branzy i nie jest tragiczny i to juz cos.Ja uwazam ze jezeli bedzie uwaznie obserwował takich geniuszy jak Depp to moze za kilka lat wyjsc z niego bardzo zdolny aktor. Wiec napewno go nie przekreslam, uwazam ze jeszcze pokaze ze to ze gra w filmach to nie tylko zasługa buzki ale ze jest w nim cos wiecej...