Mam pytanie, ponieważ w innym temacie przeczytałam ze ponoć po napisach "coś" jeszcze jest. Czy to prawda? Mam czekać ?? [z góry dzięki za odpowiedzi]
Czekaj czekaj, pomimo że napisy trwaja z 5 minut. Mnie ta koncowa scenka do reszty rozbroiła!!!!!
powiedzcie że żartujecie ;(((((((((((((((((((((( ja niestety wyszłam odrazu jak się zaczeły napisy... może ktoś napisać co było w tej scenie???????????????????????? ??
trzysekundowa statyczna scena psa siedzącego na tronie z kością w zębach. Warto czekać 10 minut?
heheheheheheheh... ja terz nie ogladalem po napisach. ;( ale jednak zlapali tego pieska.... (bedzie kolacja) ;p;p;p;p;p;p;p (lol)
tak czekałam....i to długo, zaczeli już w kinie sprzeątać i miotłami mi przed nosem machać, a ja se siedziałam. może jeszcze 5 osób zostało na całej sali. Film mnie zawiódł. zdecydowanie był zrobiony jako "łącznik" między 1 a 3 częścią. choć śmiałam sie pare razy i efekty tez fajne. może 3 część bedzie godna 1cz.
Ludzie, przeglądajcie inne tematy jeśli czegoś szukacie, a nie zakładajacie po 100 nowych o tej samej tematyce. http://youtube.com/watch?v=10lwkQoCHDE&mode=related&search=dead%20man%27s%20ches t%2C%20after%20credits [youtube.com/watch?v=10l...] tu macie link do tej sceny. Na razie tylko taka (niezbyt dobra)wersja jest.