Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433327
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pamiętacie ta scene na plazy kiedy Elizabeth szukała tej skrzyni?? Wtedy kompas wskazywał na Jacka!!! A jesli to co mowił Sparrow jest prawda to oznacza to ze Liz najbardziej na swiecie chciała odnalezc JAcka!!!Jak myslicie co to znaczy???

ocenił(a) film na 10
Pajeczyca

to może znaczyć ze w danej chwili nie chciała najbardziej znaleść skrzyni tylko np. chciała wiedzieć kto wydał Willa T. tamtym złym piratom z porostami :)

Pajeczyca

I to jest właśnie interesujace...czekam na 3 częśc i wyjaśnienie sie tej sprawy!!

ocenił(a) film na 10
majka_117

a mnie interesuje duuużooo rzeczy np.
Gdzie jest Jack?
Skąd sie wziął Kapitan Barbarossa?( zmartwychwstał czy w ogóle nie umarł, a moze to atak klonów :D )
Czym poplyną do Jacka?
Czy tak gdzies jeszcze bedzie "Czarna perła" (jak mi sie zdaje to tamta "wiedźma" czy jak sie ona tam zwie powiedziała czy chcą odzyskac Jacka i Cz. Perłe?)
Co sie stanie z sercem Davy Jones'a?
Czy Will nadal kocha Liz? :)

i jeszcze kilka pytań sie znajdzie :)
ale to moze kiedyś indziej jak mi sie przypomni;-)

ocenił(a) film na 10
Pajeczyca

A busola wskazywała na Elizabeth, kiedy zabral ją Jack... pragnął skarbu, czy Elizy?! :)

ocenił(a) film na 8
Pajeczyca

no już wcześniej na statku busola wskazywała na Sparrowa.
Liz poprostu kocha Willa, ale leci na Jacka i ma na niego chrapkę - prostę :D Nie tylko faceci myślą spodniami, a mając przed sobą Blooma i Deppa - każda przyszła żona Blooma miałaby dylemat moralny :P

a SCENA POCAŁUNKU.....mMmmmmmm :)