Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433358
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Johnny Depp nie zamierza rezygnować z dwuznacznej seksualności Kapitana Jacka Sparrowa, ponieważ wierzy, że prawdziwi piraci eksperymentowali z obiema płciami.

Gwiazdor był zafascynowany artykułem naukowym "Sodomia i tradycje pirackie", którego autor Barry R. Burg twierdzi, że wśród XVII-wiecznych piratów grasujących po wyspach karaibskich zjawisko homoseksualizmu było dosyć powszechne.

- Wydaje mi się, że Jack był biseksualny, ponieważ w tamtych czasach wierzono, że kobieta na statku przynosi pecha, a piraci wypływali w morze na długie lata. Należy podejrzewać, że jedno wiązało się z drugim. Byli samotni, pili dużo rumu… - wyjaśnia aktor.
wow!!

ocenił(a) film na 10
Hermioneczka

Ale dziewczyno się rozpisałaś dzisiaj;p Założyłaś chyba 4 tematy o Piratach tego wieczoru;p
Podziwiam Cię za naturalne wyrażanie swojego zdania na forach Filmweb;)
Naprawde lubię Cię;p

użytkownik usunięty
____7

oo jakie wyznania tu padają :D Całkiem fajne to co napisałas o orientacji piratów =) Już się nie moge doczekać kiedy zobaczę Skrzynię Umarlaka :) Pozdro 4 all :]

ocenił(a) film na 6

Czyżby bierzesz wszystkie tematy swoich postów z wiadomości onetu ? :D

Peacock

Hej;) nie tylko z onetu... troche wymyslam sama

Hermioneczka

z skąd ona moze wiedziec ze bedzie w tym filmie sexi.Mieszkam w Gdańsku

Kinomaniak20

no wiesz ja tego nie wiem:)to artykul z onetu:)a swoja droga Depp jest cudny:)

ocenił(a) film na 10
Hermioneczka

Po pierwsze Jack nie miał nic przeciwko kobietom na pokładzie, traktowal je na równi z facetami. Poza tym czy pamiętacie jego reakcję, gdy Elizabeth podeszła do niego na Tortudze mówiąc, że szuka mężczyzny którego kocha? Jack jej nie rozpoznał, myślał, że jest chłopakiem i że mówiła o nim (wcale nie wyglądał na zachwyconego tym faktem, wręcz przeciwnie). To, że Jack ma pewne pedalskie odruchy (he, he) nie oznacza, że jest pedałem. Jack to z pewnąścią facet o właściwej orientacji seksualnej lecz z nie właściwym dla większości mężczyzn stylem bycia (i przez to wszyscy tak go uwielbiamy).

PS: Fajny temacik!

TheCloudEater

heheh ja rozumiem:)ale ja tego nie wymyslilam:Dja i tak uwielbiam Jacka;)

ocenił(a) film na 10
TheCloudEater

Hehe Black Pearl zgadzam się z tobą bo rzeczywiście nie był zachwycony tą sytuacją ..:P A to że jest jaki jest to jeszcze bardziej go ludzie lubią bo jest inny niż pozostali...Hehe on jest taki jedyny w swoim rodzaju "orginał" .. :D

TheCloudEater

Jedyną miłością Jack'a jest Czarna Perła i ocean :) Moja ulubiona scena w obu filmach to końcówka pierwszej części, kiedy Jack odzyskuje swoja miłośc :)

valkyria

no tak ja to wszystko rozumiem:) poprosu zobaczylam ten artykul i tu wam go wkelilam:) ja uwielboiam Jacka;)

ocenił(a) film na 10
Hermioneczka

tak ogólnie rzecz biorąc to Jack z jakąkolwiek orientacją jest uwielbiany:) dzięki niemu film jest taki swietny