Juz sie nie moge doczekac. Kto jeszcze idzie na takie nocne premiery?
Bardzo chciałam iść na ten nocny seans, ale niestety się nie udało... idę dopiero jutro wieczorem, ale zawsze w dniu premiery! :D Obiecałam to sobie już trzy lata temu po obejrzeniu "jedynki", że kolejną część też zobaczę na jej polskiej premierze.
A ja idę dziś na 00:01 :D:D:D Już się nie mogę doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Jedyne kino w moim mieście przestało istnieć więc na premierę się nie wybiorę. Ale pojadę do najbliższego Cinema City jak tylko będę miała okazję ;)
U mnie niestety także kina zamknięte, wiec miałam nadzieję, że wybiorę się do Torunia do kina, ale tam tylko grają o północy, a to odpada, bo musiałabym jechać pociągiem, czy wie ktoś możę czy zamierzają grać Piratów w Torunia np. w poniedziałek? Jesli tak byłabym wdzięczna za informację!
ja też idę, ale jeszcze tak długo - prawie 9 godzin .... ehh.... wytrzymamy jakoś :)
Ja tez ide:D JUż dziś, a właściwie już jutro:na 00:01 do cinema city arkadia:)NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ!!!Ide z pzyjaciółką, mamy super miejsca, na samym srodku rzędu, bo zarezerwowałyśmy już daaaaaaawno:):)sorry, że atk sie chwale, ale po prostu KOCHAM piratów.......a właściwie, to po prostu Deppa:*
pzdr
Kurde, szczęściarze z was :) Ja bedę musiała poczekać conajmniej tydzień jak nie więcej, żeby to obejrzeć, bo wszyscy rzuca się na bilety jak na mięso w prlu i nie bedzie miejsc wolnych przez jakiś czas. Ale tak zawsze jest u mnie na wsi, w sensie że we Wrocławiu. Pozdrawiam wszystkich :*
ja idę! ja idę! ja idę!!! :):):) już mam bileciki zaklepane.
pozdrowienia z poznania :)
Ha! Ja również wybieram się na premierę o 00:01. Ledwo załapałam się na jakieś porządne bilety, aczkolwiek udało mi się i teraz tylko liczę godziny do seansu.
AHOJ, Piraci!
ja ide do Heliosa. Niestety mialem tez isc na nocna premiere, ale za duzo bym mial czekania, a potem nie mial bym sie gdzie umiescic, bo nie jestem z Ol. Ale ide za to jutro o 11. 30 :) juz mam ciary
ja też idę na nocny seans, ale mam miejsce na samym dole, bo koleżanka bilety kupowała i się nie zastanowiała:( Mam pytanko czy po napisach jest C.D? Bo nie wiem czy mam czekać, a nie chce mi się szukać :)
Ja wybieram się na 11 rano w dniu premiery;p
mam nadzieje, że się nie zawide;p
pozdro dla Piratów
Premierka dziś Wrocław 00:01 cinema city korona:)
Bez sensu sie Helios zachował - poniewaz w nim piraci polecą dopiero 1 sierpnia - zrezygnowali z mega premiery dla jakiegos maratonu filmowego durnego... coz
Ja też będę dziś, a raczej już jutro, o 00.01 w Cinema City:) Chciałam iść do punktu 44 w katowicach jak ktoś tutaj, ale wybrałam Plazę w Rudzie- mniej ludzi i lepsza sala:)
Pozdrawiam wszystkich, którzy razem ze mną oglądać dziś będą PIRATÓW!!!!:)
caat chcialbym Ci powiedzieć, że Helios nie zrezygnowal z "mega premiery dla jakiegoś maratonu filmowego durnego" tylko od 20 do 30 lipca odbywa się tam festiwal filmowy Era Nowe Horyzonty, a jeżeli nie slyszałas o tym festiwalu to nie mów, że Helios zachował się bez sensu(*to nie jest jakiś durny maraton filmowy)
łaaa! widze forum peeeełne prawdziwych fanów! :D ja tez się wybieram już za... 3godz i5 minut seans!!! cinema city bemowo. bileciki pierwsza klasa bo zabookowane dawno ze strachu przed tłumem nacierających ze wszystkich stron krwiożerczych napaleńców takich jak my ;))
niezapomnianych senasów wszystkim życzę a potem.... klawiatura w ruch i wymiana opinii na forum !
też bardzo chciałam...nie wyszło...ide na najbliższy seans zaraz po tym... czyli o 10 już się nie mogę doczekać!
Buuu aj miałam iść, ale jutro rano musze wstać do pracy:(( Baaardzo żałuję, ze mnie nie będzie na nocnej premierze:(( Ale napiszcie, czy rzeczywuście warto iść na to do kina, bo film poleca RMF, a co do filmów polecanych przez to radio się już troszkę zawiodłam:))
a mi sie udalo dotrzec do kina pomimo wielu przeszkod :P widzialam to cacko o 0:01 tzn bylo to pozniej bo jeszcze byly reklamy ;/ standardowo - ahoj
Ja też byłam na premierze!!!! Było strasznie dużo ludzi. Jak ktoś był w Arkadii to piszcie ;P Film świetny!! Koniecznie go zobaczcie.
Ja byłem w Krakowie w cinema city ale szczerze mówiąc to pierwsza część była jak dla mnie lepsza głownie ze względuna większy realizm(w końcu nawet współcześni ludzie wierzą w klątwy:)), a "dwójka" to już taka typowa bajka na czele z krakenem. Co można jednak powiedzieć dobrego: przede wszystkim lepsza gra aktorów. Widać że się wczuli w role tym razem bo w "klątwie" podobał mi się tylko Deep a tutaj nawet Knightley pokazała że coć potrafi. Największe wrazenie robią efekty specjalne ale za dużo niestety w tym bajki...