Jak myślicie kto z kim będzie w trzeciej części?oSobiście wole pierwszą wersje a wy?
Ale jak będzie naprawde?Narazie pozostaja nam domysły i oczekiwanie na premiere do maja :)
ja też wole wersje pierwszą...ale zastanawiam sie jeżeli nawet by tak było..... to....ekhem jak oni wplatają to w tę historie...!!!! :) pożyjemy zobaczymy!:D
Ja uważam że Elizabeth będzie z Willem ponieważ go kocha. A ten pocałunek w 2 części był tylko po to by zakłuć Jacka w kajdany!! Jack jest dla Elizabeth znajomym max Przyjacielem ale nic więcej. Takie jest bynajmniej moje zdanie i mam nadzieje ze tak będzie :D a każdy niech uważa tak jak chce. nie mogę się doczekać 3 części
hmmm...no tak każdy ma swoje zdanie i pozostaje nam czekac do premiery.Według mnie Elizabeth bedzie z Willem
Ale ja osobiście chciałabym żeby była z jackiem:D lol..to tyle narka:D
Ona na pewno czuje do Jacka cos wiecej niz tylko to, ze chciala go zakluc kajdankami. Widac to zaraz po tej scenie, jej twarz mowi sama za siebie ;)
Mysle ze Lizzie troche leci na Jacka xD Ale osobiscie mysle ze powinna byc z Willem...
Moim zdaniem będzie z Willem. Jack ją w pewnym sensie pociąga, bo różni się od znanych jej mężczyzn. Tak naprawdę jednak zawsze kochała Willa (przynajmniej moim zdaniem). Sparrow to moja ulubiona postać, ale jakoś nie potrafię go sobie wyobrazić usidlonego przez jakąkolwiek kobietę. Jest symbolem wolności i niezależności.
a wiecie co nawet gdyby była z Jack'iem to nie na długo jack po kilku dniach by sie znudził i ją rzucił XD i lizzi by cierpiała (co za szkoda XD) <lol> Jack to wieczny kawaler z przelotnymi miłostkami ( w końcu to facet potrzebuje troche czułości) ale on kocha morze wolność wiec nic by z tego nie wyszło wiec jestem na 100% że jack nie bedzie z elizabeth ... ;)
ja też myślę że nie będzie z elisabeth bo uważam że film się skończy happy endem, no przynajmniej dla willa, eli i jacka a will kocha elizabeth, nawet się jej oświadcza /widziałam w zwiastunie/ więc żeby był szczęśliwy to musi z nią być a jack - masz rację to wieczny kawaler i myślę że ona tak naprawde go nie interesuje jest po prostu trochę inna od kobiet które spotykał dotąd i stąd to ... zauroczenie? podziw? ale nie miłość. więc druga opcja
Mi też wydaję się, że druga opcja, choć bardziej lubię Jack'a. A wiecie, żę już 25 maja trzecia część Piratów wchodzi do kin?
Osobiście myślę, że Jack będzie z małpą Barbossy, która wyraźnie na niego leci. Will ostatecznie naprawdę okaże się eunuchem, więc Keira go rzuci. A ponieważ marzy jej się prawdziwy wilk morski, a Jack będzie już zajęty, to spiknie się z Davy Jonesem (wyobrażacie sobie, co on potrafi zdziałać tymi wszystkimi mackami??? Każda kobieta będzie jej zazdrościć ;)). Lord Beckett z kolei odkryje, że jak Norrington się ogoli i umyje, to całkiem niezła z niego sztuka więc będzie do niego wzdychał i nawet zrobi go admirałem, żeby się przypodobać. Ale Norrington wybierze gubernatora - taki sentyment od czasów pierwszej części. Lubiąca ekstremalne związki Tia Dalma zwiąże się z zombi-Barbossą (wyprawa po Jacka była pretekstem - tak naprawdę ożywiła go, żeby był jej seksualnym niewolnikiem!). Gibbs będzie się wahał między Ragettim a Pintelem i nie mogąc wybrać zdecydują się na trójkącik. Z kolei Kraken odnajdzie swoją drugą połowę w osobie papugi Cottona. Z racji nieznajomości trzeciej części niejasne pozostają preferencje Sao Fenga...
A tak serio - nie znudziły wam się jeszcze kolejne wersje tego samego tematu z tym samym, głupim pytaniem? :|