Film uwazam za bardzo udany wrecz swietny lecz do mometu... smierci Jacka ... co prawda nastąpiła ona juz pod koniec filmu ale wg mnie burzy to cały sęs filmu gdy najważniejszy i lubiany przez wszystkich bohater umiera ... z pewnością następna cześć nie bedzie juz tak udana jak poprzednie ponieważ gdy traci sie najważniejszego bohatera taki fim jak ten traci swój błysk ... daje 8/10
właśnie dlatego jack na pewno nie zginął w paszczy potwora;) i zobaczymy go w 3czesci (apropos to sens;P)
A nie przyszło Ci do głowy, że Jack w trzeciej części się pojawi? Dlaczego tyle osób naprawdę wierzy, że Jacka już nie będzie? Przecież to nonsens. Logiki trochę.
Czasami nie wiem, czy mam takie komentarze traktować poważnie.
No i poza tym, to proszę pisać w miarę poprawnie.
nie sądzisz, że on się pojawi w części 3? nie oglądałaś uważnie filmu? na końcu przecież było mówione, że cała ekipa wyruszy na koniec świata, żeby odnaleźć Jacka i ma im w tym pomóc Barbossa. Uważam, że na pewno się pojawi w kolejnej części więc nie ma się co dołować, ja tam wierzę w Jacka :D
nie sądzisz, że on się pojawi w części 3? nie oglądałaś uważnie filmu? na końcu przecież było mówione, że cała ekipa wyruszy na koniec świata, żeby odnaleźć Jacka i ma im w tym pomóc Barbossa. Uważam, że na pewno się pojawi w kolejnej części więc nie ma się co dołować, ja tam wierzę w Jacka :D