Wielka szkoda, że trainer ma taką słabą jakość. Myślę, że jeśli wszystko pójdzie dobrze - ten film ma szanse na ogromny sukces (to wiadome, że go odniesie, ale chodzi mi także o oceny krytyków jakie zbierze). Zwykle staram się nie oceniać po jednym zwiastunie, ale nie mogę już doczekać się na Piratów! Captain Jack is back!!! :P Pozdrowionka - Kaileena
Oh, Kaileena, rozumiem cię, ja tesh nie moge się doczekac...
Ja, tak zażarta fanka Piratów... muszę czekac tyle czasu na ta cholerną premierę:/:)
Ale nie martw się, jeszcze tylko pół roku...:(
Pozdraiwam i tradycyjnie wpadaj na mojego bloga:)))
:**
no właśnie - captain jack is back! :] heh. :] a tekst pt. "i was nothing more than an almost innocent bystander" jest boski. :]
Pan Sparrow jak zwykle wspaniały. Dla takich filmów żyje na tym świecie.
Będzie pięknie, oj będzie :)
Właśnie udało mi się otworzyć trailera i stwierdzam że chyba uschnę z tęsknoty za piratami...A najbardziej to tęsknię za Kapitanem Jackiem... Ale poza tym jest ok.Trailer jest boski, chociaz faktycznie moze nie najlepszej jakosci. Ale K.J.S. powala na kolana. Bo wsumie jakże mogłoby być inaczej:)
Nooooooooo... ;) Inaczej być nie mogło fakt :P Ja tylko zgrywam taką pesymistkę, że niby się boję... :D Mam przeczucie, oj mam... Ja chcę już na Karaiby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P Kaileena
Och... i nareszcie dali trailer porządnej jakości :) Już się martwiłam, że pozostawią nam ten słaby :D Ale teraz już mogę cieszyć się całkiem przyzwoitym.... I JEST JACK!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Mam pytanieeeeee... Co sądzicie o roli Elizabeth w tym filmie?? To znaczy... no oczywiście, że nikt z nas jeszcze go nie widział, ale chodzi mi o to co już wiemy... Dziewczyna lata w męskich ciuchach i wywij pirackimi kordami nie gorzej niż facet ;) !!! Co o tym myślicie?? Kaileena
No ta. Elizabeth latająca z jakąś szpadą czy innym żelastwem to nie jest najlepszy pomysł. Ona powinna byc tam tylko po to, żeby Orlando...eee...sorry...Will miał do kogo wzdychać.
Hehehehehehehehe, racja!!! ;) Myślę, że to trafna definicja tej postaci!! :D Pozdróffffka - Kaileena
A czy trailer taki sam fajny jak w necie czy może coś innego?? XD Wybieram się w tym tygodniu do Silver Screen, może uda się zobaczyć to cudo :D
Trailer był trochę dłuższy od tego w necie:)
Do pink lady - Ja chcesz zobaczyć to idż na Narnię:)
Pozdrawiam
Właśnie wybieram się na Narnię w tym tygodniu, więc..... XD Ale zaje******** zobaczę go!!!!!! :D Niezwykle dobra wiadomość ;)
Absolutnie się zgadzam, że to wspaniale;) I właśnie jutro wybieram się na Narnię... od razu poprawił mi się humor!
Tak, tak! Wiadomość wprost rewelacyjna! ;) Cieszę się niezmiernie i nie mogę już doczekać weekendu!!! :D
Ucieszyła, ucieszyła... Teraz tylko wystarczy muszę do kina iść wreszcie i to cudeńko zobaczyć! Na pewno warto! :D Cieszę się, że już mamy 2006, w wakacje będzie po krzyku - przekonamy się czy było na co czekać ;)