Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433338
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Kapitan Jack Sparrow w tym filmie jest bardzo przestraszony, widać że boi się Davey'a Jonesa. Postać zmieniła się. Czy Waszym zdaniem Jack Sparrow się zmienił? Czy wyszło mu to na dobre?

From_Hell

Wydaje mi sie, że ze Sparrowa zrobili tchorza... no nie weim... taki jakiś dziwaczny się zrobił! To nie ten sam Jack co był w pierwszej czesci... zmienił się!

ocenił(a) film na 8
aniek_2

ludzie, po co zakladac 100 tematów o tym samym :(
poczytajcie sobie te najpopularniejsze .........................

ocenił(a) film na 8
From_Hell

Zmienił się i to bardzo, jest taki jakby mniej beztroski, a bardziej poważny, chociaz równie śmieszny jak w poprzedniej

ocenił(a) film na 8
From_Hell

nie, wedlug mnie on sie nie zmienil, tylko po prostu w tej drugiej czesci mielismy go okazje poznać z innej strony:)
nieco zmienne zachowanie Jacka w 'Skrzyni....' wynikalo jedynie z tego, że przerazony wizją utraty duszy, zacząl nieco panikowac i dziwnie sie zachowywac. nawet widac bylo, ze mimo wszystko sie boi :P
a tak to ogólnie nie wydaje mi sie zeby specjalnie sie zmienil :)

użytkownik usunięty
From_Hell

on był rzeczywiście wysraszony hehehe coż widac odwaga nie była jego mocną stroną ;) ale za to jego gadaki mnie powalały hahaha :D myślicie że tak bredził już ze starchu?? ;)

Hehe, bredził jak nigdy, nie potrafił się normalnie wysłowić jak się dowiedził, że nadszedł czas spłaty długu.