Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433338
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

(jeśli był już taki temat to z góry przepraszam, ale w nagłowkach postów nie udało mi sie znaleźć nic podobnego)

czy Jack naprawdę zginął pożarty przez wielką ośmiornicę? -wiem głupio brzmi :/ -czy może jednak udało mu sie jakoś przeżyć?
ja uważam, ze znając (o ile mogę tak powiedzieć ^_^)kapitana Jacka Sparrow to śmiało mogę powiedzieć, że udało mu się znaleźć jakiś sposób aby uniknąć strawienia w brzuchu Krakena! ^_^
ciekawe tylko gdzie bedzie w części trzeciej/ co myślicie???

_Anika_

Jack nie zginął tylko wskoczył do paszczy Krakena, w 3 części Piratów Jack zostanie uratowany i zobaczy się z ojcem (w tej roli Keith Richards). Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
From_Hell

Ciekawe jakie stosunki są między ojcem Jacka a nim samym? Stawiałabym na to że za bardzo za soba nie przepadają. Być może ojciec nie jest do końca zadowolny z Jacka, który w końcu nie jest typowym piratem. Zresztą, czy ojciec Jacka jest piratem? Czy ktoś wie cokolwiek o nim?

Skad wiesz że spotka ojca? Hm, zapowiada sie ciekawie:)

Araminta_2

"W jednej z scen w nowym obrazie Richards będzie musiał wejść po stromych schodach pirackiego statku. "Dla człowieka, który spadł z niewielkiego drzewa te schody mogą być problemem" - mówi Gore Verbinski. Keith Richards zagra ojca głównej postaci filmu kapitana Jacka Sparrowa."

http://film.wp.pl/p/id,69195,wiadomosc.html [film.wp.pl/p/id,69195,w...]

From_Hell

ej no dobra skoro Jack wskoczył do paszczy Krakena i nie zginął to co mogło się z nim stać???

ocenił(a) film na 10
_Anika_

Myśle że Davy Jones kazał Krakenowi "wypluc" Jacka poniewiaz Jones mysli ze Jack wie gdzie jest jego serce i dlatego go uwiezi ( w 3 czesci will plynie na daleki wschód by znalezcie jakies mapy kture pokazuja kryjówke Davy Jones'a i go wkoncu uratują)

ocenił(a) film na 9
waszek

Wiadomo że Jack nie zginoł bo to by była katastrofa i dno dla filmu. "Cudownie" jak zwykle pewnie sie ocali i w 3 cześci znów go ujrzymy :)

From_Hell

Od razu będzie widać że to ojciec i syn.Obaj będą sie zataczać;)

_Anika_

Anika, no co Ty, oczywiście że Jack nie zginął, a gra w trzeciej części dla zmyłki. DUH!

ocenił(a) film na 10
_Anika_

Hehe. Jacka Sparrowa nic nie może zabić. Normalnie jest lepszy niż Chuck Norris :)

ocenił(a) film na 10
Sun_beam

Z pewnych źródeł wiem, że dublerem jacka jest właśnie Chuck! Mało tego! Norris zagrał także Krakena!