nie podobala mi sie ta czesc trylogi... najleprza byla 1. ta byla przynudna;/
Dodajmy jeszcze brak jakiegokolwiek klimatu (w przeciwieństwie do pierwszej częsci)...
brak klimatu? ja uważam ze miała klimat i ze to najlepsza z czesci. własnie jedynka w porownaniu do 2 i 3 wydaje mi sie słaba
Dodajmy brak umiejętności ortograficznych jak na przykład "najleprza" oraz brak polskich znaków i również będziemy mieli jako taki obraz człowieka snującego tą opinię ;)
A ja patrze na wszystko jak na trylogie (na razie), bo to tak jakby zapytać, który odcinek "Mody na sukces" podobał ci się najbardziej.
http://mymovies.blox.pl/html
Nie wiem, czy osoba, która pisze najleprzy jest w stanie wydać inną opinię, niż 'nie podoba mi sie', 'ale głupie' itp. Ale cóż...
Moim zdaniem ta część trylogii była najlepsza.
Pierwsza część była wspaniała i według mnie druga też jej dorównuje ^^
Gorzej z dalszą kontynuacją 'Na krańcu świata' i jeszcze nienakręconą czwartą częścią.
a skąd możesz wiedzieć że gorzej z 4 skoro jej jeszcze nie wydali??;p
a wg mnie cała trylogia jest fajna... ma swój klimat, no choć każda część inny ale jest dobrze:D I Jack Sparrow jest i mądry i głupi;p ale najlepszy pirat... jak Norringtona wykiwał w jedynce kradnąc mu statek z Turnerem... Bezcenne:P
ja uważam, ze 1 jest najlepsza, naprawdę dodałam do ulubionych - 8/10.
Druga...miejscami trochę nudna, ale też fajna - 7/10.
Trzecia - najgorsza, ale i tak ok - 6/10.
Pierwsza i druga - świetne
Trójka najgorsza, nudziłam się podczas seansu:/ Ale miejscami dobra, były zabawne momenty.
moje odczucie dotyczace ogladania "Na krancu swiata" bylo takie, ze mialem wrazenie, ze czesc ta nieco odbiega od dwoch poprzednich. Ale w zasadzie nie bede wydawal pochopnych osadow, bowiem jest genialna jak i cala seria i jesli sa jakies roznice to minimalne, prawie niezauwazalne jesli chodzi o poziom. Wszystkim czesciom wystawilem 10/10 :)
Mi się podoba każda część, chociaż 1 była najlepsza... Ale w 2 Jack ma okazję się wykazać jako idealny kapitam Perły i Depp wykreował Sparrowa znakomicie! Jest po prostu super ten film pod każdym względem i zawsze będzie mi się podobał ;)