Tak się ciesze że 3 jest kręcona .. widziałam nawet pojedyncze zdjęcia Jacka z Barbossa .. :) Oh ten Deep jest idealny do tej roli .. Ah ja i tak w innej sprawie, w internecie natknęłam się na ciekawy quiz dzięki któremu wychodzi którą postacią byłoby się w Piratach z Karaibów. Niestety jest po angielsku, ale jeśli ktoś się zna niech zajrzy na mojego bloga .. :)
Łeh, chwalisz się informacją, a jesteś troszkę niedoinformowana. Nie kręcą trzeciej części, bo jest już nakręcona. 2 i 3 część zostały nakręcone jednocześnie, zusammen i pozdzielone na dwie części, jednak kolejną wypuszczą do kin dopiero za rok. Podobnie zrobiono z Matrixem.
To znaczy chyba nie do końca tak. 2 i 3 kręcili razem, ale 3 dalej podobno kręcą.... :) technika identyczna jak przy matrixie co dało taki typ zakończenia (dość urwane...).
No i oczywiście są plotki gdzie jest ten "kraniec świata"... ale jako, że może to się okazać spojler, niech każdy szuka na własną odpowiedzialność ;) są zdjęcia z planu które dają dużo do myślenia. I nazwiska w obsadzie...
Kto nie głupi, to się domyśli czego można się spodziewać...
pozdro.