Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433327
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Własnie wróciłam z kina...
Mam pytanie do tych, którzy widzieli film do samiutkiego konca !!!
Czy po napisach jest jeszcze jakas 'niespodzianka' ??? Tak jak to bylo w jedynce z małpką... Bo chcialysmy z koleżanką zostać w sali az się skonczą napisy, ale obsługa weszła i patrzyli na nas tak, jakby nas wyganiali:/... I nie mogę przeboleć, że nie zostałam !!! A czytalam, że podobno po napisach bylo 'coś' jeszcze...
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź!!!

Mademoiselle

http://www.filmweb.pl/Topic?id=474557#1020748 [www.filmweb.pl/Topic?id...]

a na drugi raz nie przejmuj się obsługą, zapłaciłaś bilet? Zapłaciłaś. W cene wliczony jest CAŁY film i masz prawo siedzieć do ostatniej literki końcowych napisów :)

ocenił(a) film na 10
Silva

Ohhh... dziękuję :) Bo myslałam, że nie będę mogła spac po nocach !!!
Czekałyśmy z kolezanką tak długo -byłyśmy juz jedynymi widzami na sali- a te napisy się nie kończyły... obsluga z miotłami już szeptala cos pod nosem:/... więc sie poddałyśmy;(... buuuu...
Wiem jedno - na trójce zostane po napisach chocby mi obsługa sterczeła nad głowa albo siłą chciałaby mnie wyniesć z sali:D
Pozdrawiam !!!

ocenił(a) film na 8
Mademoiselle

wie ktoś po co było Jacowi potrzebne serce z tej skrzyni. Czekam na odp.
PS. Właśnie w tym momęcie wyszedłem do toalety. Nie wiedziałem że ten moment będzie kluczowy.

ocenił(a) film na 8
wojtek_musial_2

Ja własnie wróciłam z kina i powiem jedno: było to 'coś' :D
Czekałysmy z koleżankami do samiuuuutkiego konca i naszczęscie nas żadna obsługa nie wyganiała ;) sami chcieli zobaczyc, przyszło ich aż trzech :P
To było urocze :D

pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
Mademoiselle

a ja o żadnym 'czymś' nie wiedziałam :( kurcze jakbym wiedziała to bym została.. Co z tego,że było przed 3:00 w nocy :P
Ale teraz żałuje,że nie zostałam jeszcze dłużej... :(

ocenił(a) film na 10
Piratka_5

Dla tych którzy nie widzieli podaję linka do tego zakończenia :)

http://youtube.com/watch?v=A2taLxUdzc8&search=Pirates%20of%20the%20Caribbean%3A% 20Dead%20Man%27s%20Chest [youtube.com/watch?v=A2t...]

Jak zwykle można liczyc na youtube :)
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Mademoiselle

powiem tyle: przejebiście boski xD
zakochałam sie w tym filmie.
o obsadzie nie wspominając. ;)

ocenił(a) film na 10
Mademoiselle

Zastanawiam się,czy nie iść drugi raz na ten film do kina ;)
Myślę,że oglądajać dwa razy ten sam film, za drugim razem nie ma już tego napięcia i emocji.. Z Piratami jest inaczej ! :D
Ja także zakochałam się w tym filmie. Naprawdę super produkcja ;)