Tak czułam. Wiedziałam ,że coś będzie wiedziałam. Jest on po chińsku czy japońsku ale mówie wam warto obejrzeć !! http://www.youtube.com/watch?v=mZhzUAs5W7I [www.youtube.com/watch?v...] ormalnie jaki ja szok przerzyłam to wy nie wiecie. Obejrzyjcie a sami się przekonacie z kim Jack będzie się całował.
Sopojnie, droga R., oddychaj głeboku, weź szklankę wody i oberzyj to jeszcze raz... Ten [ta] w kapeluszu-pierogu to nie Jack, tylko Elizabeth. PoZdR
A ciup!!! Oblookałam raz drugi i teraz zwróciłam uwagę na ten drugi pocałunek!!!!!! Drodzy producenci, scenaryzści i reżyserzy, NIE PRZESADZAJMY, dobrze?!
O ile się oni pocałowali. Bo jak oglądałam 5 raz to doszłam do wniosku że ich usta się nie styknęły XD
Hej, po co się męczyć po chińsku czy po jakiemuś tam, skoro jest ten zwiastun już na filmwebie po angielsku? Poza tym, myślę, ze Elizabeth i Jack sie nie pocałują. Przecież ona jest zaręczona z Willem!
No tak, ale ten po Chińsku był dzień wcześniej niż ukazał się oficjalny drugi zwiastun =) Nie wiem jak to będzie. Nawet jeśli Elizabeth będzie całować się z Jackiem powinna mieć jakiś powód. A może już nie kocha Willa XD Kobieta zmienną jest.
Haha !!! Wczoraj jak zobaczyłam ten zwiastun miałam dokładnie to samo - przeżyłam szok i kilka razy przewijałam zwiastun, zeby zobaczyć czy sie nie przewidziałam... Heh... no cóż... nie mogę się doczekac premiery - wtedy wszystko sie wyjaśni !!!
Pozdrawiam.
Zaraz, zaraz... a jeszcze jedna sprawa... czy w tym zwiastunie Jack i Will się znowu tłuką??? Czyżby wpominali stare dobre czasy? A może biją sie o Elizabeth (w co wątpiłabym, mimo tego domniemanego pocałunku Elizabeth z Jackiem)...
JA CHCE 21.07 !!!
O Jezu! Ten zwiastun jest absolutnie mistrzowski... mam wrażenie, że Piraci z Karaibów 2 przebiją nasze najśmielsze oczekiwania! Jestem strasznie ciekawa całej tej sprawy domniemanego pocałunku Jack'a i Elizabeth... w ogóle, w całym zwiastunie odniosłam wrażenie jakby... mieli się ku sobie? Nic nie sugeruje, ale jakoś tak się do siebie uśmiechali, hehe. Tym niemniej - przecież Elizabeth jest z Willem! To mi jakoś nie pasuje. Hmmm...
Mam pewną teorię. Na początku widać jakiś wrak statku po którym chodzi Will. Elizabeth płacze w samotności na jakiejś wyspie wśród szczątków statku... Może los rozdzielił bohaterów i myśleli, że już się więcej nie zobaczą? Wtedy też Elly ratuje Jack i jakoś tak się dzieje, że zaprzyjaźniają się ze sobą czy cuś - dopóty dopóki nie okazuje się, że młody Turner przeżył :D No nie wiem... to brednie fanatyczki... wybaczcie...
tez ogladalam zwiastun, ale Jack sie z Elką nie pocałował, przynajmnije na tym zwiastunie, bo obejrzalam sobie w zwolnionym tempie ;p a Jack sie rzeczywiscie z Willem tlukli, to nawet bylo widac na tym pierwszym zwiastunie. Elka sie chyba zapędziła (nie dziwie sie, gdybym miala do wyboru deppa i blooma bym wybrala deppa ;D), a Will sie wkurzyl i sie rzucil na sparrowa ;p
W zwiastunie sie nie całują, wiem, bo obejrzałam na zwolnionym (a co, zaskarżcie mnie :P). Natomiast nie zdziwiłabym się, gdyby to był wynik jakiegoś pokręconego spisku, napojów miłosnych czy innego tego typu świaństwa zagęszczającego fabułę. :P Prawda jest taka, że chyba każda kobieta wybrała by Deppa (a przynajmniej wiekszosc).
Szczerze?
Akurat napoje miłosne nie... ale za tym by fabuła była nieco bardziej skomplikowana - podpisuje się rękami i nogami. Oczywiście - to by był dużo lepszy wybór dla Liz by została z Jack'iem na Czarnej Perle, ale przecież ona kocha Willa! Nie wierzę by go zostawiła. Ale ja bym wolała kapitana... XD
Oni zrobili to specjalnie byśmy wszyscy byli przekonani ,że między J.S i E.S. coś zaiskrzy. Po pierwsze wcale się nie pocałowali, a że Liz jakoś go kokietuje to nie oznacza, że zaraz będzie jakiś romans. Przecież ona kocha Willa. Zresztą w zwiastunie też jest pokazany ich pocałunek i nie widać by nie czuli nic do siebie gdyż wyglądają jakby mieli się połknąć XD Więc ja myślę ,że to wszystko przez tą skrzynie. To jakaś klątwa. Myślę ,że ona robi coś z ludźmi, czego by nigdy nie zrobili. (Może to nie po polsku ,ale może ktoś zrozumie) No więc dlaczego Will walczy z Jackiem? Ja wam mówię to wszystko przez tą skrzynie. Musi coś w tym być. XD No bo tak to było by po co . W recenzji pisze, że J.S. musi spłacić dług wobec "Latającego Holendra" zapewne musi dostarczyć mu skrzynie. Ale dlaczego Jones dewastuje statek J.S. no bo to chyba była Perła. Mogę się mylić. Ale ja już nie wiem to tylko moje podejrzenia. Zresztą myślałam też nad tym ,że J.S. pokłóci się z Willem ,a ten będzie trzymał sztamę ze swoim ojcem (ściągnęłam sobie urywki z planu XD) bo jakoś tak się dogadywali. No co jeszcze? Aha i powtarzam ,że między J.S. i E.S. na pewno nic nie będzie ,a jak będzie to tylko tak spontanicznie XD Pozdro wszystkim :-)
Masz racje, ale ta scena Jack+Liz jest bardzo intrygująca. W każdym razie goście którzy montowali zwiastun - osiągnęli zamierzony efekt. Twoja myśl... o tym, że to ta skrzynia ma na ludzi taki dziwny wpływ... wydaje się być całkiem sensowsna, ale to czas pokaże. Wszystko wyjaśni się w dniu premiery, gdy usiądziemy wreszcie w kinie :). Ja też nie bardzo wierzę w ten romans, ale z drugiej strony... jeśliby to dobrze rozegrać, scenarzyści mogliby się obronić.
Jack musi spłacić jakiś dług, ale nie chodzi o oddanie skrzyni. Ona jest własnością Johnsa z tego co widać na trailerach - ma on nawet do niej klucz. Wydaje mi się, że Davy wkurza się na Jack'a za to, że on wykrada zawartość skrzyni i z nią ucieka. Jak krzyczy wściekły (Johns) ma przed sobą skrzynię... najwyraźniej pustą. Takie są moje przypuszczenia. Nie dość, że Sparrow się wywinął to jeszcze skroił przeciwnika z jego skarbu. To by było całkiem do rzeczy ;) taka drobna intryga...
Tak więc zgadzam się, że motyw Jack i Elizbateth jest mało prawdopodobny, ale odniosłam wrażenie, że na trailerze oni... pasują do siebie. To znaczy - Elly robi za wojowniczą księżniczkę Xene i dziewczynę pirata. To nie ta sama babka. W dodatku widać, że sporo czasu ze sobą przebywają. No nie wiem. Naprawdę ciężko powiedzieć co zaserwują nam twórcy... Wszystko się wyjaśni już za 2 miesiące?...
Trochę więcej, niestety :(
Pozdrawiam!
Oki, nawet sobie nie wyobrażacie jaka sprawa z pocałunkiem jest pokręcona - bo to jest pocałunek. Ale wszystko co jest dookoła pocałunku - zobaczcie sami. Dla tych, co się nie boją spoilerów. -) http://www.wherestherum.com/bookspoilers2.html [www.wherestherum.com/bo...] (kwestia tej sceny jest rozstrzygnięta na samym dole strony)
Ja nie lubie spoilerów XD Wole żyć w niepewności. Wtedy film będzie ciekawszy :-)
Właśnie co do Liz to się zastanawiam. Przecież ona była/jest (no nie wiem XD) panienkom z dobrego domu. Wątpię żeby uczuła się strzelać lub władać szpadą, a to co wyczynia to aż gały opadają XD No ,ale nie będę się czepiać ,że tak szybko się nauczyła posługiwać bronią. Dobra a co do skrzyni to może masz i rację :) Wątku z nią nie mogę rozstrzygnąć. Tylko ,że ma jakiś dług i musi go spłacić, ale czy to dług krwi czy czego o ja nie wiem. Tylko ,że wykradając zawartość skrzyni walnie się w większe tarapaty. Załoga Jonsa jest przerażająca ( doskonała charakteryzacja XD To muszę przyznać jeśli PzK2 nie dostanie za to Oskara to się zdziwię i to bardzo ) i jeszcze ten atak na okręt jak te macki meduzy go niszczą. Będzie działo! XD Więc może Davey się wkurzył ,że J.S. wykradł mu zawartość skrzyni i takim to sposobem chciał zemścić się na J.S. No bo nie przyjrzałam się ,ale coś myślę ,że to Perła. Jak wiadomo Perła dla Jacka jest najważniejsza. A Skrzynia może dla Jonsa. Tylko co w niej jest? Pamiętam ,że klucz do tej skrzyni chyba miał Will na jakieś mapie, ale Jons miał go w posiadaniu. (Ale się w to wszystko wdrążam czy nie przesadzam?) Ale właśnie po co poszli do jakieś szamanki?? Och kurde kiedy ja się tego dowiem? Tak się nie mogę doczekać że snuje jakieś podejrzenia. Czuje ,że Jack nie będzie z Liz bo tak to by wywalili Willa z Perły ,a jak widzę jest we zwiastunie. XD Pozdrawiam .
Ten statek który niszczą macki nazywa się "Edynburgh" czy jakoś tak. Widać na trailerze. Więc to nie Perła... (Ufffff)
Nie bój się, Perła też idzie pod wodę dzięki Krakenowi. Tyle że w ostatnich scenach i to razem z Jackiem. Ale jak wiadomo będzie PzK3 i Jack napewno nie zginie.
jesuuu jak tak czytam te wasze wszystkei domysły to już sie tak nie moge doczekać że nie wiem ;D kiedy ten lipiec... chyba pojde do kina z 10 razy ;D
Tak tak :) Pobijemy rekord "Titanica". Niektóre panny chodziły na ten film po 15 razy - za każdym razem płakały i wzdychały do "boskiego" Leonarda. Na szczęście nie byłam jedną z nich... ale jeśli chodzi o Piratów to ja jestem chętna xD Kilka razy do kina by popatrzeć na Jack'a :)
Ja byłam na jedynce Piratów 4 razy. A co do spojlera to bez przesadyyyyyy. Ja zawsze czytam spojlery przed filmem i czytam najpierw ostatnie strony książek i tak samo mogę czerpać przyjemność z czytania/oglądania jakbym tego nie robiła. Nawet tak jest lepiej. Można w ten sposób odpowiednio ustawić poprzeczkę dla "dzieła" żeby wiedzieć czego można się spodziewać i zbytnio się nie zawieść.
Nie mam Ci nic do zarzucenia ale ta "meduza" to Kraken. Mam nadzieję że się na mnie nie obrazisz że Cię upomniałem ;)
Perła?! Na dno?! Niee, tylko nie to, ten statek jest cudowny ;(
Co do Jacka i Liz...znając życie to okaże się coś zupełnie innego niż wszyscy tu podejrzewamy...No cóż, ja na jej miejscu wolałabym kapitana...już w pierwszej części ;P ...ale ja mówią, miłość jest ślepa ;)
Ja na jej miejscu żądałabym w kontrakcie tego by Elizabeth została z Jack'iem :P Hehehe. O ile mi wiadomo w jednym wywiadzie Keira powiedziała, że zatwierdzając scenariusz pierwszej części - miała cichą nadzieję, że zamiast być dziewczyną poczciwego kowala, będzie miłością pirata ;) Hehehe...
Keira chciała mieć w kontrakcie zapewniony pocałunek z Deppem no i widać ,że jej się udało XD.
No ja się jej nie dziwię, że chciała ;) Aczkolwiek nadal do końca nie wiem jak wygląda sprawa z tym pocałunkiem bo nie zajrzałam na tę podaną kilka postów wcześniej stronę :) Wolę żyć w niepewności...
Ja też zajrzałam, zrozumieć - zrozumiałabym, ale wolałam nie czytać. Naprawdę zależy mi na tym bym przed premierą wiedzieć tylko tyle ile widzę na trailerach... ;)
Ale żałuję, że zajrzałam na te strone ze spoilerem...Głupia i niecierpliwa jestem:P.
Współczuje, ale to był twój wybór ;) Przyznaje, że sama mam diabelską ochotę przeczytać o co chodzi w scenie z pocałunkiem (?). I nie tylko ...
Zgadzam się z powyższym :). Ja zajrzałam na tą stronę, przeczytałam o co chodzi z pocałunkiem, prawie nic nie zrozumiałam (dzieki Bogu). A teraz już tylko pilnuję się, żeby nie czytać dalej i spokojnie czekam sobie do premiery tego filmu.
Ja wyznaje zasadę - nie wiedzieć nic. Przed premierą jedynki nie widziałam wcześniej nawet zwiastunu - orientowałam się jedynie, że to film o piratach i z moimi ulubionymi aktorami (czyt. Rush i Depp). I nie zawiodłam się bo to do tej pory najukochańszy film pod słońcem ;)
Świeta racja kaileena. Niestety w moim przypadku ciekawość jest zbyt wielka. I tak jest ze wszystkim. Jeju, ja już chcę 21 lipca!
Ja i tak już za dużo się orjętuje bo tych zdjęć, zwiastunów , reportaży się naoglądałam a nie powinnam. :/ Ale co mam zrobić ,że nie mam silnej woli i klikam w co popadnie by dowiedzieć się czegoś o PzK2. Choć spoilera nie czytałam bo nie chce mi się tłumaczyć XD Ja też chcem 21 lipca !!
Ja niestety też :/ Zawsze tak mam jak się nie mogę doczekać na jakiś film :/ Dlaczego PzK2 nie mogą być już teraz!Ja zwariuję do lipca ;)
Wytrzymamy, drogie panie. W końcu czego się nie robi, że zobaczyć znowu w akcji Jack'a Sparrowa, waleczną (przynajmniej to widać na zwiastunach) Elizabeth Swann i nawet poczciwego Willa Turnera. Ja też nie mogę się doczekać, ale czas do 21 lipca zleci - nie wiadomo kiedy ;).
Szczerze mówiąc, nie uwierzę w żadną plotkę czy spoiler o POTC2, dopóki nie zobaczę filmu na ekranie lub nie przeczytam jakiegoś WIARYGODNEGO opisu. Ciekawe czy do lipca zrobią jeszcze jakiś zwiastun:). Fajnie by było...
Och tak fajnie by było . :D Ja chcę jeszcze jakiś zwiastun !! Może coś skleją. :)
Super ale już słyszałam wcześniej że Jack będzie się całować z Elisabeth. Kiedyś w jednym wywiadzie z Keirą przeczytałam, że jej marzeniem jest pocałować Johnnego i szczerze woli całować się z Johnnym niż z Bloomem!! Ja bym wolała żeby w filmie Elisabeth była z Jackiem!!
Keira nie ma nic do gadania, to scenarzyści i reżyser decydują co się wydarzy w filmie. Przy ich pomysłowości to Elizabeth może wrócić do Norringtona:P:P:P.
Oglądałem ten reportaż z palnu i fajnie tam Keira krzyczy 'No!!' Jeśli w tej wersji to będzie w kinie, to głośniki popękają ;):P
Jezu... te zwiastuny są świetne!! Już nie moge doczekać się premiery! Akurat będe wtedy na wakacjach i nie zobacze ;-/
Wszystko super, ale zastanawiam się... czy oni nie przesadzili z tymi postaciami? Jak były trupy - ok, a tutaj? Barbarossa z mackami?! Albo te inne jakieś potworki... To nie bardzo mi się podoba...
Ale co z tego? ;-D I tak już wiem, że 2 część będzie na pewno rewelacyjna! Johny, ach Johny! ;-D Pozdrawiam ;-]