Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433358
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Już nie to samo co w 1 części :) Troszeczke przesada z efektami (kula) a i historyja nie trzyma zbytnio poziomu ;) Johnny Deep wypadł średnio - mało okazjii do wykazania sie? Keira całkiem przyjemnie ;)

użytkownik usunięty
ligator

mi sie wlasnie druga czesc podobala bardziej ,Johnny Deep wypadl moim zdaniem lepiej tak jak reszta aktorow,co czesc filmu to lepsza trojka to dopiero bedzie hit

użytkownik usunięty

jeśli masz na myśli klatkę z kości to tam praktycznie nie było komputera..naprawdę siedzieli w tej klatce,toczyli się w niej i "huśtali"..podobnie było w walką w kole:)

ocenił(a) film na 7
ligator

Nie chodziło mnie o klatke z nimi w środku ale o pocisk który Jack wystrzelił w beczki z prochem :]

użytkownik usunięty
ligator

to byl taki dodatek, mi nie przeszkadzala kamera za kula, to bylo cos takiego jak w grze max payne:)

ocenił(a) film na 7
ligator

Tylko ze Max Payne polegał na Bullet Time :) A tutaj to psuje klimat.Ni w pipe ni w oko :]

ocenił(a) film na 8
ligator

Co do kuli (pocisku) to mi to też nie pasuje (czas Matrixów minął). Trudno mi powiedzieć która część lepsza i gdzie jack wypadł lepiej. Na pewno łatwiej byłoby mi odpowiedzieć na te pytania gdyby Jack nie był zepchnięty na dalszy plan. Dla mnie "Piraci z Karaibów" to Jack Sparrow, a Will i Elizabeth to "dodatek". :]

ocenił(a) film na 7
ligator

Racja racja :D Johnny w pierwszej części zataczający się od rumu to jest to
co było siłą napędową filmu.Natomiast partII to już nie ta sama klasa :]