Czy może mi ktoś powiedzieć co to jest za utwór, który leci w filmie w momencie, gdy podczas walki Perły z Krakenem Elizabeth wspina się po schodach po strzelbę, a tam podnosi ją Sparrow? Jest to melodia podobna do He's A Pirate, ale to inny utwór...
zajrzyj w muzyke i przesłuchaj próbki utworów może akurat trafisz :D :D
albo looknij na tytuły i ściągnij cały soundtrack-polecam bo warto-jest świetny :)
Na tym właśnie polega problem że mam cały soundtrack... ale tego kawałka nigdzie nie ma...
no ja też tego szukam i znaleźć nie mogę a mam cały soundtrack. już mnie to zaczyna wkurzać. czemu fajnych momentów nie ma w soundtrackach?! tak samo jest w trzeciej części, fajny utwór leci podczas sceny spadochronowej, ale oczywiście go nie ma w soundtracku!!!
Nie znalazłam muzyki z momentu ataku na Perłę, ale jak Jack zabiera Elizabeth z tonącego Latającego Holendra to mam to na końcu "I See Dead People In Boat".
Też nie wiem a znam cały soundtrack...
Ale z tego co się orientuje soundtracki są różne.
Chodzi mi o to, że są takie soundtracki 2CD lub 3CD, na których jest muzyka PROSTO z filmu i oprócz tych utworów, które są na zwykłej płycie są także utwory ze wszystkich scen jakie lecą w filmie po kolei, a niektóre (to zależy od filmu) mogą być także innego autorstwa - po prostu WSZYSTKIE WSZYŚCIUTEŃKIE !!!
Nie wiem niestety gdzie taki soundtrack można nabyć, ale w Polsce nie sądzę.