Nie wiem czy warto pojsc ,czy to dobry film?Pleas piszcie do mnie (e-mail:karenka13@wp.pl)I tak mam zadarmo ,gdyz moja matka wygrala 2 bilety na wstep do kina i ja moja siorka i co jasne matka idziemy ,co prawda potrzebny jeszcze jeden bilet, ale to sie kupi dla siory ;p. Jeszcze napiszeczy mi sie podobalo ,ale najpierw bym chciala miec wasze zdanie na ten temat:) :).Pa pa noi piszcie:)
przeczytaj sobie mój temat to zobaczysz czy warto. Ja liczyłemna b. wiele a otrzymałemjeszcze więcej. Jeślikochasz przygode, akcje w naprawde najlep
Masz darmowe bilety i sie jeszcze zastanawiasz??? :D Bylam sklonna wylorzyc 50 zl na premiere tyle tylko ze matka mi nie pozwolila isc :( Wczoraj wieczorem wrocilam od babci i dzis dopiero ide na Piratow, ale juz wczoraj mialam zarezerwowane bilety :D Jakos nie zabardzo mnie obchodzi czyjas krytyka filmu bo jestem pewna ze sie nie zawiode. I rowniez mam nadzieje ze sie nie rozczarujesz. Jeszcze jak masz darmowe bilety to sie nawet nie zastanawiaj ;) Milego ogladania zycze :D
PZDR.