Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433313
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Muszę przyznać, że po obejrzeniu drugiej zapowiedzi filmu napawa mnie nadzieja, że to może być całkiem udana kontynuacja. Wydaje mi się, że będzie w tej części znacznie więcej akcji jak i również znajdzie się dawka dobrego humoru :). Pozostaje tylko czekać na premierę i się przekonać czy będzie to godna kontynuacja.

ocenił(a) film na 10
Peaceful_Warrior

Wprowadzili moim zdaniem wielkie jedno zamieszanie ja już nie wiem kto z kim i dlaczego XD No ,ale poczekamy zobaczymy.

roksinka

Film wszystko wyjaśni. Mimo, że ta scena Jack+Elizabeth (wszyscy wiedzą o co biega ;) bardzo mnie zszokowała... nie wierzę by Elly nagle wyrwała się z ramion Willa i spędziła resztę życia na Czarnej Perle - u boku naszego kapitana ;).

A akcji jest tam naprawdę sporo... i wyśmienite aktorstwo! Depp znowu się popisuje swoim talentem ;)

A zauważyliście jak genialnie zrobione są postacie załogi Johnsa?! Super!

ocenił(a) film na 5
Kaileena_Farah

Mi się w ogóle podoba ta scena jak Jones gra mackami na organach...To się nazywa wszechstronny chlopak ;)
Co do sceny Jack+Elizabeth, no cóż, kto wie...Ale jeśli Will bił potem Jacka to wszystko robiłoby się jaśniejsze ;D

ocenił(a) film na 7
Desmei

Jeśli chodzi o scenę Jack+Elizabeth to ja jestem za żeby to było tak jak scena może sugerować (tu przemawia przeze mnie moja wielka niechęć do Bloomka).

A co do zwiastuna to przyznam że mnie porwał. Nie mogę się doczekać premiery. Liczę że nie spaprzą roboty i nie dostanie my przez przypadek następnego "Matrix Reaktywacja" - to dopiero była kicha. Na dobrym zwiastunie się skończyło.

AkashaVampireQueen

Ja też mam nadzieje, że tego nie zepsują. Bo na razie zapowiada się wspaniały film na którym nie sposób się nudzić ;) Ale wszystko czas pokaże...