To jego prawdziwe oczy? :D Tzn. w filmie? I dlaczego mu sie takie zrobiły. Była scena (jak gada chyba z Willem) w której Jack'owi zaczynały się otwierać te oczy...hmm o ile dobrze to zinterpretowałam, no chyba, że mu sie rozmazały:P I czemu zamienial sie w tego UBAGA :D
To były oczy namalowane na powiekach. A to UBAGA to był chyba wyraz jakiegoś głębokiego szoku xD ...
To było namalowane? Tez tak z początq myslalam :p ale pozniej pomyslalam, skad on ma tam farbki :P hehe ;) ale po co sie malowal?
Hehehe... ja myśle, że to ktoś go pomalował... hahaha...jaka inteligentna dyskusja...
No właśnie proste i logiczne :D Oni go tak pomalowali ,ale czy oni go na pewno chcą zjeść . Na jednym zdjęciu z PzK2 widziałam jak niosą Willa ,a Jack jest w jakieś czapie kolorowej XD Może go mianują wodzem :D
Nie ubaga... Z początku też myślałam, że to słówko z prywatnego słowniczka kapitana Sparrowa, ale na jakiejś stronie przeczytałąm, że on tak naprawdę mówi " Oh bugger". A jak się potem okazało, słowo "bugger", oznacza po angielsku gnojka albo, w łagodniejszej wersji drania. Interpretacja dowolna;)
Aha, no fakt ;] A skąd ci obcy :P A tak na uboczu ... już doczekać się nie moge, chcialam przeczytac spoiler ale tak jakos.. :D pozniej dziwnie sie oglada.