Mam wielką prośbę: Jeśli ktoś z was ma jakąś piosenkę z soundtracka Piratów 2 to bardzo bym była wdzięczna gdyby przesłał mi ją na moją pocztę. Podaje adres: kolec_ksc@op.pl. Najbardziej zależy mi na piosence "I've Got My Eye On You", ale inne też mogą być ;PP. Z góry wielkie dzięki! :D
Mam cały sundtrack 2 :D mówisz co chcesz i masz?? narazie wysyłam ci ta melodie o której napisałaś..:D
Hehe, Sorki Grievous, za tą pomyłkę... zdarza się ;P. To co mialam innego napisac?! :D.
Wielkie dzięki pchełka za przesłanie "I've got my eye on you"! Thx! :PP
Za to ja mam pytanie o pisenkę Yo Ho, Pirates life for me śpiewaną przez małą Lizzy we wszystkich filmach seri ma początku.
Gąronco proszę o link na tą piosenkę śpiewaną po polsku lub po angiensku
A jak sie nazywa piosenka z pojedynku na młyńskim kole? Bardzo mi na niej zależy! I jak ktoś ma to niech wyśle! Adres podam jak ktoś sie zgłosi z piosenką ;)
mysle ze utwor zamiast piosenki bedzie okresleniem bardziej na miejscu a co do ost Kraken rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W ogóle soundtracki z Piratów mnie powaliły najlepsze według mnie to: He's a pirate, Dinner is served, Drink up me hearties, Deavy Jones, Tia Dalma, Barbossa is hungry one zą po prostu super!! A jak ktoś lubi utwory w tych klimatach to polecam ścieżki X-ray dog i immediate music. Pozdrawiam:)
Mój ulubiony utwór ze Skrzyni umarlaka to "Jack Sparrow"... A tak a propos - jak nazywa się utwór grany podczas bijatyki w tawernie na Tortudze?
ma ktoś ,,I've got a Jar of Dirt''?proszę przesyłać na precz_z_kanarami@onet.eu bardzo mi na nim zależy
A o co Ci konkretnie chodzi? O movie quote "I've got a jar of dirt", czy o remix tego movie quota?
Z pozytywki to początek i koniec utworu Davy Jones mogę przesłac jak chcesz bo mam wszystkie soundtracki :D:D:D:D
a ta co Elizabeth śpiewa na początku pierwszej części lub to co śpiewają razem z kapitanem na bezludnej wyspie?
"Drink up me hearties" taki jest tytuł tej piosenki ale nie ma jej na żadnym soundtracku. Wprawdzie w III części jest utwór o takim tytule, ale to jest utwór, genialny w prawdzie, jednak to nie to co śpiewają, bo tego nigdzie nie ma.