Film jest super, bardzo przygodowy i komediowy, film dla kazdego, ale musialł ktos ogladac 1 czesc bo jak nie to pare fajtow by bylo niejasmnych dla niego, Johhny gral super swietnie i chcialbym bardzo zeby dostal oskara za ten film, efekty specjalne extra, a koncowka to myslalem ze umre, SZOK.
Kto wie jak to mozliwe ze powrocil barabossa, moze go wskrzecila ta gosciara kumpela Jacka??
Nio, to jest możliwe... moja kumpela mówi, że jak Tia wypuściła małpę, to małpka pobiegła do pokoju gdzie na łóżku było widać jakieś nogi... Myślimy, że to Barbossa...
Ludzie!!!Jak zdradzacie fakty to piszcie: UWAGA SPOILER!!! i tyle...nie będzie problemu.Ja już film widziałam, więc i tak wiem jak się kończy, ale wcześniej mi też ktoś zdradził zakonczenie-to z Jackiem-i nie byłam zachwyccona!i teraz UWAGA!!!SPOILER!!!!Barbarossa powrócił, tak samo jak powróci Jack, który przecież wcale nie zginął...Film fajny, śmieszny, ale mniej niż jedynka, ale dla Johnny'ego warto iść zawsze-nawet na największe badziewie....Choć, czy może być badziewiem film w którym gra król wielkometrazowego ekranu JOHNNY DEPP????????????
miałam spore obawy, kolejne części są raczej słabe, ale... było się z czego pośmiać i... jestem całkiem zadowolona ;) jak ktoś wspomniał: dla Johnny'ego warto iść zawsze ;]
zgadzam się. film jest naprawdę świetny. z początku wydaje się, że nie dorówna pierwszej części, ale z każdą minutą się rozkręca. nie zdradzę fabuły, bo jeszcze niewiele osób go widziało, ale jak się tak zastanowić, to wszystkie "szoki" są uzasadnione.
ps. dzisiaj idę jeszcze raz do kina. :)
pozdrawiam