Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433338
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Co to był za wzrot akcji aż mnie zamurowało jak to zobaczyłam hehe Elizabeth Z Jackiem wreszcie sie pocałowali a na dodateki jaką mine zrobił Will jak to zobaczył . Ja tam zawsze wolałam Jacka z Elizabeth niż z Willem :D.

Pozdro piraci.

PS;Mam butelkę pełną brudu , mam butelkę pełną brudu i zgadnij co jest w środku. :D::DD::D:D:D:D::D:D:D:D

użytkownik usunięty

chyba ziemi ;] nie no ja przynajmniej tak miałam na napisach w kinie w bielsku :)
swoją drogą ta secna mi sie najbardziej podobała i ten zwrot "chodź negocjowac głupi palancie" mnie to rozwaliło!!:D pozdrawiam

użytkownik usunięty

aha jeszcze jedno.................. słoik ;P heh

ocenił(a) film na 8

kolejny taki sam temat ... :/

BYLO!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Witaj !
Ale ja oglądałam wsześniej od ciebie i to na kompie i ja miałam tak to przetłumaszone :D:D:D:D:D.

Pozdrawiam

użytkownik usunięty

a skąd mam wiedzieć że jush było nieczytam dalszych postów . LOL

ocenił(a) film na 8

a wiesz, czym jest netykieta ?
zanim założysz temat, powinnas przejrzeć conajmniej 20 ostatnich tematów ..

ocenił(a) film na 8
Tigercub

nie wspominając o tym, że chyba widać :/ co on miał i czy to była butelka, czy słoik.. o brudzie :/ już nie wspomnę... tak to jest z tłumaczami i nielegalnie ściąganymi filmami :P

O ich jakości w kilika dni po premierze... Tylko psuje sie odbiór całego filmu. Bez sensu...

ocenił(a) film na 9

Pocałunek był super. Wreszcie się pocałowali. :D A później Jack się tak ładnie uśmiechnął. Szkoda, że go przypięła do statku, ale to było sprytne.

ocenił(a) film na 10
hitomi0

Ona go pocałowała tylko po to żeby odwrócić jego uwagę i przypiać go do statku. Ale Jack musi sie jakoś uratować!=) Swoją drogą , trochę mnie zdenerwował tym że był taki nielojalny wobez Willa, któremu w końcu zawdzięcza życie. I wykorzystał sytuacje (Swann też;P) bo mysle ze tak naprawdę, nie zalęzy mu na Elce:P

Araminta_2

zabić Lizzie za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!