Co to był za wzrot akcji aż mnie zamurowało jak to zobaczyłam hehe Elizabeth Z Jackiem wreszcie sie pocałowali a na dodateki jaką mine zrobił Will jak to zobaczył . Ja tam zawsze wolałam Jacka z Elizabeth niż z Willem :D.
Pozdro piraci.
PS;Mam butelkę pełną brudu , mam butelkę pełną brudu i zgadnij co jest w środku. :D::DD::D:D:D:D::D:D:D:D
chyba ziemi ;] nie no ja przynajmniej tak miałam na napisach w kinie w bielsku :)
swoją drogą ta secna mi sie najbardziej podobała i ten zwrot "chodź negocjowac głupi palancie" mnie to rozwaliło!!:D pozdrawiam
Witaj !
Ale ja oglądałam wsześniej od ciebie i to na kompie i ja miałam tak to przetłumaszone :D:D:D:D:D.
Pozdrawiam
a wiesz, czym jest netykieta ?
zanim założysz temat, powinnas przejrzeć conajmniej 20 ostatnich tematów ..
nie wspominając o tym, że chyba widać :/ co on miał i czy to była butelka, czy słoik.. o brudzie :/ już nie wspomnę... tak to jest z tłumaczami i nielegalnie ściąganymi filmami :P
O ich jakości w kilika dni po premierze... Tylko psuje sie odbiór całego filmu. Bez sensu...
Pocałunek był super. Wreszcie się pocałowali. :D A później Jack się tak ładnie uśmiechnął. Szkoda, że go przypięła do statku, ale to było sprytne.
Ona go pocałowała tylko po to żeby odwrócić jego uwagę i przypiać go do statku. Ale Jack musi sie jakoś uratować!=) Swoją drogą , trochę mnie zdenerwował tym że był taki nielojalny wobez Willa, któremu w końcu zawdzięcza życie. I wykorzystał sytuacje (Swann też;P) bo mysle ze tak naprawdę, nie zalęzy mu na Elce:P